Bărbat reținut în Dolj sub acuzația că l-a agresat pe fiul de doi ani al iubitei sale. Un medic de familie a anunțat autoritățile

Bărbat reținut în Dolj sub acuzația că l-a agresat pe fiul de doi ani al iubitei sale. Un medic de familie a anunțat autoritățile

Medicul de familie, la care copilul a fost dus de tatăl lui, a constatat că micuțul avea mai multe leziuni pe față, picioare și spate și a anunțat autoritățile. Un bărbat în vârstă de 29 de ani, iubitul mamei copilului, a fost reținut, fiind bănuit că l-a agresat fizic pe minor, relatează News.ro.

Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Totul s-a întâmplat la jumătatea lunii mai, polițiștii fiind sesizați atunci prin apel la 119 – telefonul copilului.

Medicul le-a spus polițiștilor că „la data de 14 mai, la cabinetul său s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, din Craiova, cu fiul acestuia în vârstă de 2 ani, pentru o consultaţie oftalmologică, iar cu ocazia examinării a observat că minorul prezenta leziuni traumatice la faţă, picioare şi spate”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dolj, printr-un comunicat.

Potrivit polițiștilor, tată copilului a spus că „a constatat existenţa leziunilor pe corpul fiului său în ziua de 14 mai, în momentul în care l-a luat de la grădiniţă, indicând-o soţia sa, pe mama copilului, o tânără de 27 de ani, din Craiova, ca fiind responsabilă de producerea leziunilor suferite de minor”.

Tânăra, care se află în procedură de divorț cu tatăl copilului, nu a vrut să explice ce s-a întâmplat.

Inițial, poliția a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie. Ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată în loviri sau alte violenţe, iar, în urma cercetărilor a fost identificat „un tânăr de 29 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea faptei”.

„Tot din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la locuinţa femeii de 27 de ani, tânărul în cauză l-ar fi agresat fizic pe fiul acesteia, în vârstă de doi ani, provocându-i leziuni care au necesitat trei, patru zile de îngrijiri medicale”, se mai precziează în comunicatul poliției.

Bărbatul a fost audiat joi și reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Fotografie cu caracter ilustrativ: 123rf.com

  

  

Please follow and like us:
Pin Share