Adela Popescu și Radu Vâlcan refuză să lucreze împreună. „Sunt discuții, certuri, șicane. Nu, categoric”

Adela Popescu și Radu Vâlcan refuză să lucreze împreună. „Sunt discuții, certuri, șicane. Nu, categoric”

Adela Popescu, în vârstă de 37 de ani, și Radu Vâlcan, în vârstă de 47 de ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună trei copii și o căsnicie reușită. În cadrul unui interviu acordat recent, prezentatoarea TV a dezvăluit de ce nu vrea să lucreze împreună cu soțul ei.

Prezentatorul „Insula Iubirii” și fosta prezentatoare „Vorbește Lumea” au trei copii împreună, trei băieți, Alexandru, Andrei și Adrian. Pentru Unica.ro, Adela a dezvăluit că își dorește foarte mult ca băieții ei să crească așa cum au făcut-o ea și frații ei mai mari la Șușani.

„Am adus tot (din copilăria ei – n.red.), că noi aducem tot ce suntem și tot ce am fost. Acum încerc să le aduc și concret. Tocmai de-asta dorim să construim casa de la Șușani și să o finalizăm pentru că îmi doresc să petreacă cât mai mult timp acolo. Adică mai mult de atât nu am ce să fac. Practic i-am dus la țară, i-am dus în copilăria mea cu totul”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

În cadrul aceluiași interviu, am vorbit cu Adela Popescu și despre cel mai nou proiect al ei, comedia Retreat Vama Veche, și despre motivul pentru care nu-și mai dorește să lucreze cu soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au jucat puține scene împreună, în filmul anterior menționat. Deși s-au bucurat din plin de cele trei săptămâni de filmări pe litoral, cei doi nu vor să joace într-un serial sau să aibă un proiect împreună.

„Nu mi-ar plăcea. Noi nu putem să fim atât de diplomați astfel încât să nu aducem în față ceea ce e între noi. Și între parteneri mai sunt discuții, certuri, șicane… Nu, categoric. Și plus că ar fi deja prea mult timp de stat împreună”, a spus Adela Popescu, pentru Unica.ro.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share