CSA Steaua, ultimele detalii cu privire la promovare. Conducerea clubului a reacționat. Exclusiv

CSA Steaua, ultimele detalii cu privire la promovare. Conducerea clubului a reacționat. Exclusiv

CSA Steaua București va juca și în viitorul sezon fără drept de promovare, însă suporterii echipei din Ghencea nu pot accepta această stare de fapt. Comandantul clubului a răspuns solicitării făcute de organizația Ultima Redută 1947, cu privire la obținerea dreptului de promovare.

Ultima Redută 1947 somează CSA Steaua București să nu închirieze stadionul Ghencea către FCSB

FANATIK a intrat în posesia documentului pe care conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua București l-a trimis către Ultima Redută 1947, în urma solicitării trimise:

„Care sunt în realitate condițiile cerute de MApN, și implicit al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, pentru a accepta o propunere de asociere cu terțe persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial, în vederea înființării unei asociații fără scop patrimonial, conform prevederilor articolului 31 din legea educației fizice și sportului nr. 69/20. Dorim un răspuns detaliat al condițiilor cerute”.

„Militarii” au răspuns printr-un document semnat chiar de către comandantul CSA Steaua București, Ștefan Bichir: „Clubul Sportiv al Armatei Steaua este deschis la orice propunere din partea unui partener privat pentru a se constitui într-o asociație fără scop patrimonial, pentru a asigura din punct de vedere legal posibilitatea de a promova în Liga 1 de fotbal. 

În situația ipotetică în care una sau mai multe entități va trimite o intenție clară privind asocierea, se vor stabili concret și condițiile care trebuie îndeplinite în fiecare dintre părți. Trebuie să vă menționăm că este imposibil în acest moment să vă comunicăm niște condiții clare”.

CSA Steaua București, răspuns către Ultima Redută 1947: „S-a analizat și posibilitatea unui proces la TAS”

CSA Steaua București a explicat că nu este exclus să își caute dreptatea peste granițele României: „Au fost luate în calcul toate căile de a acționa din punct de vedere legal. S-a analizat și posibilitatea unui proces la Tribunalul Sportiv Internațional, dar numai după modificarea legislației primare existente.

CSA Steaua, detalii legate de promovare

Conform Regulamentului de Organizare și Funcționare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, aprobat prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M115 din 26 noiembrie 2013, Clubul Sportiv al Armatei Steaua se poate asocia cu o societate privată în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea în competiții sportive. 

Procedura care trebuie urmată și condițiile care trebuie respectate vor fi stabilite în funcție de situație, și aici ne referim în primul rând la numărul partenerilor și forma de organizare agreată. Acestea vor fi stabilite prin statutul unei noi asociații. 

CSA, document oficial cu privire la promovarea echipei

Cum am mai transmis public, suntem deschiți la discuții și negocieri cu orice partener privat interesat de o posibilă asociere prin constituirea unei asociații fără scop patrimonial”. 

4 ani au trecut de când CSA Steaua București nu are drept să promoveze în prima ligă

Please follow and like us:
Pin Share