Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant

Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant

Ca în fiecare weekend, românii sunt așteptați la Lidl cu fel de fel de oferte. Weekendul acesta, începând cu 6 iulie, cei care vor merge la cumpărături vor găsi zeci de produse la raft ale căror prețuri sunt imbatabile.

Românii sunt așteptați cu multe reduceri de weekend la Lidl

La Lidl este deja o tradiție ca în fiecare weekend anumite produse să fie la reducere. Românii care au de gând să meargă la cumpărături începând cu data de 6 iulie, sigur nu vor regreta alegerea făcută.

Super Weekendul de la Lidl vine la pachet cu reduceri de neratat. Ofertele sunt valabile în toate magazinele, în perioada 6 – 7 iulie 2024. Stocurile sunt și ele limitate, așa că dacă vrei să pui în coș aceste produse, va trebui să te grăbești.

În perioada 6 -7 iulie, Lidl bagă la raft multe produse la reducere, iar printre ele se numără și fleica de porc fără os. În general, prețul acesteia este de 2.99 lei/ 100 de grame, dar în acest weekend, produsul va fi redus cu 26%. Cu alte cuvinte, românii vor scoate din buzunar 2.19 lei/ 100 de grame de fleică de porc.

Tot la raionul de carne și mezeluri, românii vor găsi la reducere crenvurștii. În acest weekend, prețul lor este cu 41% mai mic, așa că o astfel de ofertă este de neratat. În loc să plătiți 16.99 lei pe 500 de grame de crenvurști cu carne de curcan de la Pikok, veți scoate din buzunar doar 12.99 lei.

Reducerile substanțiale vor continua și săptămâna viitoare la Lidl

Gospodinele care vor să preparare ceva rapid și gustos pot opta pentru Cordon Bleu de curcan de la Culinea. În perioada 6 – 7 iulie, acesta se află la reducere la Lidl și costă mai puțin cu 40%. În loc să plătiți 21.99 lei, veți plăti 12.99 lei.

Nu doar alimentele sunt la reducere în acest weekend, ci și produsele pentru casă. Gospodinele își pot reface stocul de balsam pentru rufe, mai ales că acum are un preț imbatabil.

În perioada 6 -7 iulie 2024, la Lidl, balsamul de rufe Evrika, la 2 litri costă 13.99 lei. Stocul este limitat, așa că doar cei mai norocoși vor putea pleca acasă cu acest produs.

De luni, 8 iulie 2024, românii vor avea ocazia să descopere produse noi la rafturile de la Lild. Cei care vor trece pragul magazinelor vor găsi unt clarificat la 29.99 lei, dar și pizza bogată în proteine la doar 14.99 lei.

Tot săptămâna viitoare, Lidl va avea mai multe produse la promoție, unele dintre ele fiind reduse și cu 31%. De cea mai mare reducere vor beneficia vinul perlant Lambrusco și albușul de ou, ambele produse fiind mai ieftine cu 31%.

Please follow and like us:
Pin Share