Un muncitor a fost spulberat de o mașină în timp ce făcea lucrări pe un drum european. ”Multiple fracturi”

Un muncitor a fost spulberat de o mașină în timp ce făcea lucrări pe un drum european. ”Multiple fracturi”

Bărbatul făcea parte dintr-o echipă de muncitori care lucrează pe drumul european 581, din Vaslui. Acesta a suferit multiple fracturi și traumatisme după ce a fost lovit din plin de mașină, fiind găsit în stare critică de către echipajul medical SMURD. Medicii l-au intubat și spun că doar o minune îl va salva pe bărbat.

Un muncitor a fost spulberat de o mașină în timp ce făcea lucrări pe un drum european

”Accident rutier pe E581 la intersecţia cu drumul spre Mitoc. Pieton (lucrător la drumuri) lovit / călcat de maşină. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 cu medic din substaţia Bârlad. Victima a fost găsită inconştientă în stare critică, instabil hemodinamic şi respirator. A fost stabilizat la locul accidentului, intubat şi ventilat mecanic şi transport la Spitalul Bârlad”, au transmis reprezentanții SAJ Vaslui.

Potrivit evaluării inițiale, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de umăr drept, traumatism de bazin, fractură închisă femur drept şi fractură deschisă gamba stângă. Așadar răni grave care vor necesita foarte multe zile de spitalizare, dacă victima își va reveni în cele din urmă.

În urmă cu doar o lună, doi angajați de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova au fost loviți din plin de un camion condus de un cetățean bulgar. Martorii spun că în accidentul grav produs pe DN6 în Dolj, șoferul TIR-ului a scăpat controlul volanului și a intrat cu viteză în utilajul cu care aceștia făceau lucrările de colmatare.

În urma acestui impact autoutilitare a fost proiectată și i-a lovit din plin pe oameni. Unul dintre muncitori, o femeie, a murit pe loc, iar al doilea a ajuns în stare foarte gravă la spital. Tragedia s-a produs pe DN6 în zona localității Răcarii de Sus, județul Dolj, conform datelor oficiale prezentate de IPJ Dolj.

Doi muncitori au fost spulberați de un TIR în timp ce lucrau la un drum în Dolj

“La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi care au constatat faptul că, un bărbat, de 68 de ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule (TIR) pe DN 6, în localitatea Răcarii de Sus, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară.

Pe aceasta a proiectat-o în două persoane, o femeie de 45 de ani şi un bărbat de 54 de ani, ce efectuau lucrări de întreţinere a carosabilului, pe banda 1″, au indicat reprezentanții IPJ Dolj. Din păcate pentru o femeie muncitor nu s-a mai putut face nimic, deoarece aceasta a murit pe loc, suferit răni extrem de grave.

Anchetatorii spun că lucrările erau semnalizate conform legii, iar șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Unul dintre șefii celor doi muncitori loviți spune că oamenii s-au pregătit în mod special pentru această lucrare și s-au asigurat că lucrarea este semnalizată corespunzător, pentru a nu exista accidente.

”A împins remorca cu tot cu maşina de regie, a împins-o la 30 de metri, a lovit utilajul cu care se lucra pentru colmatări. A lovit doi dintre colegii noştri. Lucrările erau semnalizate corespunzător. Angajaţii erau însoţiţi tocmai pentru a nu avea astfel de probleme de acele remorci de semnalizare cu săgeţi luminoase, vizibile de la distanţă foarte mare”, au transmis reprezentanții oficiali ai DRDP Craiova, conform News.ro.

Please follow and like us:
Pin Share