Povestea impresionantă a Cristianei. A crescut într-un centru de plasament, dar e prima la școală și a luat premiul I. Merge la Olimpiade și joacă fotbal la FC Argeș

Povestea impresionantă a Cristianei. A crescut într-un centru de plasament, dar e prima la școală și a luat premiul I. Merge la Olimpiade și joacă fotbal la FC Argeș

Descoperă povestea de succes a Cristianei, o tânără care nu a avut începuturi promițătoare. Chiar dacă a crescut într-un centru de plasament, ea a reușit să ajungă pe primul loc la școală și să permormeze în alte activități extracurriculare.

Povestea impresionantă a Cristianei. A crescut într-un centru de plasament, dar e prima la școală

Povestea Cristianei te va impresiona! Tânăra din Pitești a obținut rezultate excepționale de-a lungul anilor, în ciuda greutăților pe care le-a întâlnit. Crescută într-un centru de plasament, Cristiana a demonstrat că îți poți depăși condiția prin muncă și ambiție.

Cristiana este elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic “Ion Barbu” din Pitești și locuiește într-unul dintre centrele de protecție socială subordonate DGASPC Argeș.

În ciuda dificultățăților prin care a trecut, ea a reușit mereu să ajungă printre primii elevi din clasă. Anul acesta, tânăra fată a luat premiul întâi, cu media sa generală 9,95.

De asemenea, Cristiana și-a demonstrat abilitățile excepționale participând la numeroase Olimpiade, pentru diferite materii. De curând, a concurat la Olimpiada Judeţeană de Chimie, Olimpiada Locală de Limba Engleză și la Olimpiada de Matematică, nivel local, în anul 2022.

Povestea de succes a tinerei din Pitești. Cristiana a fost selectată pentru echipa de fotbal feminin „FC Argeș”

Cristiana a obținut și Certificatul Cambridge B2, confirmând că are cunoștințe solide de limba engleză la nivel internațional. Acest lucru o va ajuta să aplice mai ușor pentru programe de studiu în străinătate, oferindu-i mai multe șanse de succes în viitor.

Pe lângă rezultatele excelente la învățătură, tânăra este pasionată de sport. A început să joace fotbal încă din școala generală unde s-a evidențiat imediat.

Eleva a început să joace în echipa Liceului „Ion Barbu” din Pitești, iar în 2018 a fost selectată în echipa de fotbal feminin „LPS-Viitorul Pitești”, care ulterior și-a schimbat numele în „FC Argeș”. Cristiana a devenit o jucătoare-cheie pentru echipă, aducând numeroase medalii și trofee.

Cristiana este un exemplu demn de urmat și o inspirație pentru alți tineri. Ea demonstrează cu fiecare pas că, indiferent de obstacolele întâlnite în viață și de mediul în care crești, poți ajunge departe cu pasiune, muncă și ambiție.

Please follow and like us:
Pin Share