Pariul lui Horia Ivanovici după FCSB – Corvinul 3-0: “Dă minimum 15 goluri. El va fi jucătorul care face diferența”

Pariul lui Horia Ivanovici după FCSB – Corvinul 3-0: “Dă minimum 15 goluri. El va fi jucătorul care face diferența”

Marius Ștefănescu a fost cea mai importantă achiziție a celor de la FCSB în acest sezon. Fostul fotbalist de la Sepsi a debutat cu gol pentru campioana României în meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Horia Ivanovici, impresionat de noul jucător de la FCSB. ”Uitați-vă la el cu câtă ușurință și lejeritate joacă”

FCSB s-a distrat cu echipa din liga secundă Corvinul Hunedoara. Elevii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii au câștigat cu 3-0, iar noii jucători ai echipei au lăsat o primă impresie bună. La golul doi, Daniel Popa i-a dat o pasă de gol lui Marius Ștefănescu.

Noul mijlocaș de bandă dreaptă de la FCSB a fost desemnat omul meciului în partida cu hunedorenii. Marius Ștefănescu a înscris, însă a și ratat câteva ocazii incredibile în partea secundă. Acesta a ajuns extrem de ușor în situații 1 contra 1 cu portarul advers, însă nu a reușit să trimită mingea în poartă.

Horia Ivanovici a analizat evoluția lui Marius Ștefănescu în meciul cu Corvinul Hunedoara. Acesta a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre noul jucător al celor de la FCSB și a precizat că, în opinia sa, va fi înlocuitorul perfect al lui Florinel Coman.

„Mi s-a părut un jucător cu niște calități extraordinare. Uitați-vă la el cu câtă ușurință și lejeritate joacă. Eu nu vorbesc că ar putea fi înlocuitorul lui Coman pe postul acela. Am avut un Maradona în echipă, pe Florinel Coman, și au adus un Messi, pe Marius Ștefănescu.

Eu vă spun ceva. Eu cred că e transferul verii la FCSB. Nu e ca și cum nu l-am cunoaște pe Ștefănescu. Îl știm. Lejeritate mare de tot. Liderul din vestiar e clar Vlad Chiricheș. Mie îmi place rău de tot Ștefănescu. Jucător bun de tot.

L-am văzut cum lovește mingea la gol. Știe fotbal. Fac pariu cu voi. Minimum 15 goluri înscrie Ștefănescu sezonul ăsta. L-am văzut și în anii trecuți. Nu e un jucător fără personalitate. Fac pariu că dă minimum 15 goluri și la nivel fotbalistic va fi înlocuitorul lui Florinel Coman. Va fi jucătorul care face diferența”, a precizat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Marius Ștefănescu, transfer cu scandal la FCSB

Marius Ștefănescu a fost transferat de Gigi Becali la FCSB de la Sepsi Sfântu Gheorghe în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro. În sezonul trecut, el a jucat 30 de meciuri pentru echipa din Covasna, a înscris 14 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Mutarea lui Ștefănescu la FCSB a fost intens comentată în fotbalul românesc. Patronul celor de la Sepsi a declarat acum câteva luni că nu se pune problema ca fotbalistul să ajungă la echipa lui Gigi Becali. Transferul s-a realizat până la urmă, iar Ștefănescu speră să aibă evoluții bune în tricoul campioanei României.

“STEFANESCU E TRANSFERUL VERII!” | Gigi Becali a facut ANALIZA FCSB FARA Florinel Coman

Please follow and like us:
Pin Share