Mihai Stoica îi ia apărarea lui Marius Ștefănescu: „A ratat din cauza mingilor”

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Marius Ștefănescu: „A ratat din cauza mingilor”

Managerul general al campioanei României a explicat că FCSB s-a pregătit cu alte mingi în cantonament, motiv pentru care Marius Ștefănescu nu a putut marca mai multe goluri împotriva Corvinului Hunedoara. Transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Marius Ștefănescu

Mihai Stoica a vorbit despre evoluția lui Marius Ștefănescu în meciul din Supercupa României contra Corvinului Hunedoara, în care a reușit să marcheze primul gol oficial în tricoul „roș-albaștrilor”.

Managerul FCSB-ului a explicat și motivul pentru care Marius Ștefănescu a ratat mai multe ocazii bune, dând vina pe mingea oficială a confruntării care a avut loc pe stadionul Steaua:

„Mingile cu care s-au jucat meciul ăsta nu au nicio legătură cu mingile cu care noi ne-am antrenat, cu care vom juca în cupele europene și campionat. Erau Joma!

Nu spun că sunt proaste, doar că nu au nicio legătură cu ce jucăm în campionat. Mingea asta dacă o lovești foarte tare se duce bine, dar efectiv nu poți să bagi piciorul sub ea”.

„Toți se plângeau!”

„I-am zis: ‘Bine, mă, Ștef, dar nu poți să bagi și tu o scăriță?’. Toți se plângeau. De aia nu a încercat scărița. Bine, Messi a încercat scăriță și a dat bară la loviturile de departajare (n.r. râde). Asta a fost una dintre explicații”, a mai spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

La finalul confruntării, Marius Ștefănescu a vorbit despre debutul său într-un meci oficial pentru FCSB, recunoscând că s-a adaptat repede la stilul de joc al campioanei României: „Un debut bun!

Am reușit să câștigăm trofeul. Ăsta este cel mai important lucru. Am avut câteva ocazii chiar eu. Ne-am mișcat bine pentru primul meci. A fost un meci încins, o finală”.

„O finală care trebuie câștigată. M-am adaptat foarte bine și sper în continuare să fac lucrurile la fel de bine”, a mai spus Marius Ștefănescu, la finalul meciului.

Please follow and like us:
Pin Share