Mihai Stoica, criză de nervi în direct la tv: „Batem câmpii rău de tot! Eu am argumente”

Mihai Stoica, criză de nervi în direct la tv: „Batem câmpii rău de tot! Eu am argumente”

Managerul general al campioanei României a explicat motivele pentru care consideră că niciun fotbalist ajuns la naționala României nu a fost produs datorită regulii impuse de Federația Română de Fotbal.

Mihai Stoica, criză de nervi în direct la TV

Mihai Stoica a avut o criză de nervi în direct la TV, când i s-a spus că Dennis Man a jucat de la o vârstă fragedă pentru FCSB datorită regulii U21 impusă de Federația Română de Fotbal.

Oficialul campioanei României a explicat că toți fotbaliștii tineri care au ajuns să evolueze pentru naționala României și să facă performanțe la Campionatul European din Germania, nu au avut nevoie de regula U21 pentru a se impune la echipele de club.

„Eu pot admite că vorbesc cu argumente. Niciodată! (n.r. regula U21 n-a propulsat fotbaliști la națională, în opinia lui MM). Man ajungea fotbalist la echipa naţională fără nicio regulă!

Nu face confuzii! Aveam opt jucători de regulă atunci! Man nu a beneficat în nicio secundă de regulă! Ştii cine juca cu Man în echipă atunci? Juca Florinel Coman, juca Moruţan, juca Oaidă, toţi respectau.

Am avut nouă jucători care respectau regula, la momentul ăla. Cum adică să joace Man vreo secundă cu regula? Man nu este produsul regulii, Ianis Hagi nu este produsul regulii. Niciun jucător care este la naţională nu este produs regulii!”, a spus Mihai Stoica, la TV PrimaSport.

„Batem câmpii rău de tot!”

Mihai Stoica a continuat tirada și a spus că așteaptă să vină cineva de la Federația Română de Fotbal să discute cu el, fiecare cu argumentele lui, pe tema regulii fotbalistului U21: „Batem câmpii rău de tot! Să vină cineva de la Federaţie într-o emisiune cu mine, să vină cu argumente şi vin şi eu cu argumentele mele!

Eu vorbesc de echipa naţională, de disperarea asta a Federaţiei să existe regula, pentru că echipa naţională, spun ei, că beneficiază. Nu beneficiază! În momentul de faţă, Olaru nu joacă la echipa naţională”.

„Cicâldău, care a fost atunci de regula U21, nu joacă la echipa naţională. Joacă Puşcaş, care şi-a făcut junioratul puţin în România şi a plecat în Italia.

Drăguşin era rezerva rezervelor echipei naţionale! Niciun jucător de la echipa naţională nu există datorită regulii!”, a mai spus Mihai Stoica.

Please follow and like us:
Pin Share