Portalul mistic 7.7: Schimbări pentru toate zodiile, aduse de noile energii. Cum să profiți de această oportunitate

Portalul mistic 7.7: Schimbări pentru toate zodiile, aduse de noile energii. Cum să profiți de această oportunitate

Pe 7 iulie, în ceruri se deschide un portal mistic, menit să teleporteze semnele zodiacale într-o lume în care totul este așa cum și-au dorit. Este o zi care marchează schimbarea în bine pentru toți nativii care aleg să se bucure de vibrația acestei cifre magice. Pentru că ea apare dublată, sub forma 7.7, și semnificațiile sale se vor dubla.

Ce semnifică cifra 7 în numerologie

Numărul 7 reprezintă creșterea psihică, intuiția, spiritualitatea și visele fiecăruia dintre noi. Când cifra apare dublată (77), înseamnă că sufletul și spiritul au șanse să se alinieze, să fie într-o perfectă armonie. De aceea, ziua de 7 iulie este perfectă pentru contemplare, iar fiecare zodie primește ocazia să se gândească la o cale prin care poate trăi o viață echilibrată. De asemenea, în numerologie, 7 indică o perioadă de singurătate, folosită pentru creșterea spirituală.

Horoscop WEEKEND 6-7 iulie 2024. Zile perfecte pentru apropierea de persoanele dragi. Trei zodii vor trăi clipe de vis

Cum îți va influența viața portalul mistic 7.7

Trebuie să știi că și tu, indiferent de zodie, vei putea să te deconectezi de la agitația vieții, să petreci timp doar tu cu tine și să îți asculți vocea sufletului. Acest lucru este posibil datorită energiilor aduse de portalul magic 7.7.

În această zi specială, îți poți auzi înțelepciunea și poți lăsa intuiția să te ghideze. Pentru că 7 este un număr ce marchează retragerea, vei avea tendința să te izolezi, să stai cât mai departe de cei din jur. Doar așa vei reuși să aduci interiorul în echilibru cu exteriorul. Și nu-ți face griji pentru ce vor spune sau vor crede ceilalți! Toți vor face la fel în această zi marcată de uriașa putere a acestui portal.

S-ar putea să te simți atras/ă de pictură, grădinărit, croșetat sau alte hobby-uri definite de liniște și concentrare. În timpul acestor activități, îți vei lăsa mintea să te ducă acolo unde trebuie să fii și să înțelegi cum îți poți face loc prin viață, spre chemarea ta.

Data de 7 iulie te anunță că a venit vremea să iei o pauză de la agitația de zi cu zi și să te gândești mai mult la calea spirituală pe care o poți îmbrățișa dacă îți deschizi sufletul. Universul te poate binecuvânta cu liniște interioară și claritate dacă lași energiile acestei zile să te învăluie.

Nu-i așa că este cu adevărat interesant ce se poate întâmpla? Și mai interesant este că portalul 7.7 le va face pe zodii să aibă revelații importante, care le vor împinge să își schimbe drumul în viață.

Zodiac chinezesc pentru luna IULIE 2024. Energiile Dragonului încing spiritele. Patru zodii reușesc în tot ce își propun

77 anunță că transformarea este aproape

Numărul 77 simbolizează transformarea tăcută, ce are loc în intimitate, departe de ochii lumii, spun numerologii. În a șaptea zi din iulie, poți face descoperiri importante ce au legătură cu viața și cu rolul tău pe această lume. Ai șansa să evoluezi din punct de vedere spiritual, însă nu este cazul să strigi în gura mare pentru a le arăta celor din jur că te-ai schimbat.

Universul vrea să păstrezi pentru tine bucuria pașilor făcuți spre o viață mai bună, să îți vezi de treabă și să te concentrezi pe descoperirile făcute. Bineînțeles, le poți arăta celorlalți că te-ai transformat, însă doar în momentul în care te vei simți pe deplin pregătit/ă.

Meditația te va ajuta să te obișnuiești cu noile perspective pe care ți le aduce portalul 7.7. Chiar dacă la orizont ți se arată mari schimbări care te sperie pe moment, cu timpul vei învăța să fii recunoscător/oare pentru fiecare dintre ele.

A venit timpul să renunți la obiceiurile care nu-ți dau voie să îți aliniezi sufletul cu trupul și la relațiile toxice care îți contaminează integritatea. Acum ai nevoie să ajungi în echilibru și să îmbini iubirea, liniștea, gândirea sănătoasă și energiile pozitive. Horoscopul dragostei, săptămâna 8 – 14 iulie. Astrele vor facilita crearea unor conexiuni între persoanele care se plac. Patru zodii își pot găsi jumătatea

Please follow and like us:
Pin Share