Joe Biden nu renunță la luptă: ”Rămân în cursa prezidențială pentru a-l bate pe Donald Trump”

Joe Biden nu renunță la luptă: ”Rămân în cursa prezidențială pentru a-l bate pe Donald Trump”

Asta, după ce actualul președinte al SUA a anunțat că va continua lupta și va lupta în noiembrie pentru a-l bate pe Donald Trump. Analiștii politici din SUA au anunțat că tot mai mulți dintre democrații cu putere de decizie vor să-l scoată din joc pe Joe Biden după prestația lamentabilă din dezbaterea avută cu Donald Trump.

Joe Biden nu renunță la luptă: ”Rămân în cursa prezidențială pentru a-l bate pe Donald Trump”

De altfel, inclusiv Joe Biden a recunoscut că îi era somn la ora dezbaterii și simțea nevoia să doarmă, nefiind în stare ”să mai dezbată” ca pe vremuri. În aceeași ordine de idei, Joe Biden și-a asigurat votanții adunați la un miting electoral din Wisconsin că nu se va retrage din cursa pentru Casa Albă, conform NBC News.

Din păcate pentru Joe Biden, memoria i-a jucat din nou feste, anunțând că îl va învinge pe Donald Trump în ”2020”. Joe Biden a părut deranjat de criticile la adresa vârstei sale înaintate și i-a asigurat pe toți că poate să fie în continuare un președinte demn și lucid, în ciuda numeroaselor semnale care indică contrariul.

“Rămân în cursă. Îl voi învinge din nou în 2020. Tot văd aceste povești despre faptul că sunt prea bătrân. Credeți că sunt prea bătrân pentru a restabili (precedentul) Roe versus Wade ca lege a țării (care acordă dreptul la avort, n.r.)? Prea bătrân pentru a interzice, din nou, armele de asalt?

Prea bătrân pentru a apăra asigurările sociale și legea Medicare? Prea bătrân pentru a-l învinge pe Donald Trump?“, a întrebat el mulțimea adunată la miting. Potrivit presei americane, cei adunați la miting l-au aclamat și aplaudat, înainte ca Joe Biden să-l critice dur pe Donald Trump.

Joe Biden e convins că are șanse reale să-l învingă pe Donald Trump în noiembrie

”Un infractor condamnat, având profilul moral al unui motan vagabond. Nu poți fi pro-insurecție și pro-american în același timp. Nu-ți poți iubi țara doar atunci când câștigi“, a afirmat liderul de la Casa Albă, făcând referire la incidentele de la Capitoliu, când Donald Trump a incitat mulțimea la o revoltă, refuzând să se recunoască învins.

Spre deosebire de dezbatere, Joe Biden a ținut un discurs de 20 de minute destul de energic, însă probabil a contat și faptul că acest miting nu a fost programat la o oră târzie când președintele SUA trebuie să doarmă. “Nu am fost niciodată mai optimist cu privire la viitorul Americii, deoarece poporul american este cinstit, bun, onorabil.

Pentru Dumnezeu, amintiți-vă, doar, cine suntem: suntem Statele Unite ale Americii. Așa că haideți să stăm uniți, să câștigăm aceste alegeri și să-l trimitem în exil pe Donald Trump“, a declarat Joe Biden. Următorul test adevărat pentru Joe Biden e interviul programat la ora 20:00, ora SUA, în compania realizatorului George Stephanopoulos.

În ciuda faptului că Joe Biden este criticat de tot mai multă lume din cauza vârstei înaintate și a lipsei de reacție, adevărul prezentat de analiștii politici e că nici înlocuitorii săi Kamala Harris sau Michelle Obama nu ar avea șanse reale să-l învingă pe Donald Trump. Rămâne de văzut ce va face, totuși, Joe Biden, prezentat de sondaje extrem de aproape de mult mai lucidul, deși antipatizatul, Donald Trump.

Please follow and like us:
Pin Share