FCSB, radiografiată după debutul în noul sezon. Ce puncte slabe a arătat campioana în duelul din Supercupă

FCSB, radiografiată după debutul în noul sezon. Ce puncte slabe a arătat campioana în duelul din Supercupă

FCSB a debutat cu dreptul în noul sezon. Echipa lui Gigi Becali a câștigat Supercupa României după o victorie fără mari emoții în fața câștigătoarei Cupei, Corvinul Hunedoara. Roș-albaștrii au arătat un joc solid și s-au înscris deja în lupta pentru titlu.

Victoria din Supercupă a celor de la FCSB, analizată de analiștii FANATIK

Meciul de pe Ghencea a fost controlat de FCSB cu autoritate. David Miculescu a deschis scorul în prima repriză. În partea secundă, noile achiziții, Marius Ștefănescu și Daniel Popa, au colaborat perfect la golul 2, iar Luis Phelipe a stabilit scorul final.

Vivi Răchită, Robert Niță și Florin Gardoș au fost invitații lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. Cei trei au analizat evoluția fotbaliștilor de la FCSB și au încercat să creioneze primul 11 ideal pentru noul sezon. Toți au ajuns la concluzia că echipa lui Gigi Becali este favorită la titlu.

Vivi Răchită: “Mi s-a părut solidă (n.r. FCSB), mai ales jocul lui Chiricheș. Asta e fotbalul. Dacă te simți capabil, ieși cu mingea. Ngezana vine după accidentare, vedem ce se va întâmpla cu el. Când va fi Șut în fața apărării, va fi altceva“.

Robert Niță: “Și Edjouma unde mai joacă?“.

Florin Gardoș: “Unii în Champions League, alții în campionat…“.

Robert Niță: “Să știi… calitativ, valoric, stau bine rău de tot față de anul trecut. Dacă te uitai atunci pe banca de rezerve, nu erau atât de multe soluții. Eu cred că FCSB-ul este principala favorită la titlu. Edjouma pare mai sigur. Vezi ce înseamnă câteva luni în Italia? Se vede că vine cu altă încredere și de la alt nivel“.

Florin Gardoș: “Mi-a plăcut mult Edjouma. Probabil au contat și schimbările. Număram… până în minutul 6, Dawa a pierdut multe mingi în poziții periculoase. Au avut ocazii cei de la Corvinul. Primul meci din sezon mereu e complicat. În repriza a doua, toți au părut mai rodați. Faza de la golul 2 a fost superbă și a pornit de la Edjouma“.

Robert Niță: “Eu am spus în debutul emisiunii. Edjouma este un mare câștig pentru ceea ce urmează pentru FCSB. Ștefănescu, fără niște pase, fără o așezare bună, nu poate“.

Radaslavescu, out de la FCSB?

Cei trei au vorbit și despre situația lui Eduard Radaslavescu. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a fost singurul jucător de la FCSB cu o evoluție ștearsă. E posibil ca fostul fotbalist de la Farul Constanța să părăsească echipa bucureșteană în această perioadă de mercato.

Vivi Răchită: “Știm deja și care este primul jucător care va pleca de la FCSB. Radaslavescu. Să vedem însă dacă va dori să plece. Pare că nu vrea“.

Florin Gardoș: “Eu nu am înțeles de ce, dacă tot au jucat în sistemul ăsta, nu au jucat cu un număr 10. Radaslavescu ar fi putut. După ce revine Olaru, nu o să mai poată juca 4-2-3-1“.

Rapid player

Please follow and like us:
Pin Share