Descoperire macabră între Agigea şi Eforie. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului

Descoperire macabră între Agigea şi Eforie. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului

O descoperire macabră a fost făcută, sâmbătă dimineață, în județul Constanța. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea DN 39, între Agigea şi Eforie.

Descoperire macabră între Agigea şi Eforie

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost zărit de câțiva trecători care au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție, dar și o ambulanță.

”La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 05.30, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropierea  D.N. 39, între localităţile Agigea şi Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, sâmbătă, IPJ Constanţa.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au dezvăluit că bărbatul care prezenta un traumatism cranian grav, murise de câteva ore, iar medicul de pe ambulanță a fost nevoit să îi constate decesul. 

În acest caz poliţiştii din județul Constanța au deschis o anchetă pentru indetificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul.

”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Constanţa.

Descoperirea macabră din județul Constanța a fost făcută la numai o zi după ce o persoană a fost găsită fără suflare într-un hotel din municipiul Pitești.

Este vorba despre o femeie de doar 35 de ani, din județul Ilfov, pe trupul căreia polițiștii criminaliști nu au descoperit urme de violență.

Cu toate acestea oamenii legii au dezvăluit că moartea ei este una suspectă și au dispus transportarea cadavrului la Medicina Legală, unde medicii legiști vor efectua necropsia care va stabili cu exactitate cauza morții.

Și în acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii și procurorii urmează să stabilească cauzele în care s-a produs tragedia șocantă.

Please follow and like us:
Pin Share