Olanda – Turcia, sferturi EURO 2024. Duel de foc pentru un loc în semifinale

Olanda – Turcia, sferturi EURO 2024. Duel de foc pentru un loc în semifinale

Campionatul European din Germania continuă cu faza sferturilor de finală. Olanda și Turcia se întâlnesc într-un meci care se anunță extrem de promițător. Olandezii vor trofeul european, în timp ce turcii sunt gata să-și dea viața pentru un loc în semifinale.

Live video Olanda – Turcia, sferturi EURO 2024. Scor live, live text și live blog de la Olanda – Turcia

Olandezii au început timid acest Campionat European, însă visează la câștigarea turneului final, mai ales după ce au zdrobit România, 3-0. De partea cealaltă, Turcia a făcut un EURO foarte bun și stau foarte bine din punct de vedere psihic.

Cine transmite Olanda – Turcia la TV, din sferturi EURO 2024. Ora de start a jocului

Olanda – Turcia se joacă sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22:00. A doua partidă a zilei de la EURO este transmisă în direct pe PRO TV și pe platforma Voyo.ro. FANATIK va ține la curent în timp real cu toate informațiile de la turneul final din Germania.

Cum poți vedea Olanda – Turcia live stream online. Metoda e valabilă și pentru românii din diasporă

Ca la fiecare meci de la Campionatul European din Germania, partida de sâmbătă seara dintre Olanda și Turcia poate fi urmărită în format online pe platforma Voyo.ro. Vezi LIVE VIDEO Olanda – Turcia din sferturile EURO 2024 pe PRO TV și LIVE ONLINE STREAM pe VOYO. Goluri, marcatori, rezumat video, toate pe FANATIK.

Cine e arbitru la Olanda – Turcia, sferturi EURO 2024

Întâlnirea dintre Olanda și Turcia este arbitrat de o brigadă din Franța. La centru se va afla Clement Turpin. Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Nicolas Danos și Benjamin Pages. Rezervă va fi Felix Zwayer, cel care a dat mai multe decizii împotriva României în meciul cu Olanda.

arbitru centru – Clement Turpin
arbitru linii – Nicolas Danos, Benjamin Pages
arbitru de rezervă – Felix Zwayer
arbitru VAR – Jerome Brisard

Orașul și stadionul pe care se dispută Olanda – Turcia din sferturile de finală de la EURO 2024

Partida Olanda – Turcia din sferturile de finală de la EURO 2024 se va juca la Berlin, pe Olympiastadion. Olanda a mai jucat o dată pe această arenă, în faza grupelor, când a pierdut meciul cu Austria, scor 2-3. Turcii debutează acum pe stadionul unde se va disputa și finala EURO 2024 pe 14 iulie.

Echipe probabile Olanda – Turcia la EURO 2024, sferturi de finală

Ambii selecționeri au ceva probleme de efectiv. Ronald Koeman nu se va putea baza pe de Ligt, care e răcit. De menționat că Turcia îi va putea folosi pe căpitanul Hakan Calhanoglu și pe fundașul Samed Akaydin, după ce aceștia au fost suspendați împotriva Austriei. Totuși, turcii nu se pot baza pe Orkun Kokcu și Ismail Yuksek

Olanda: Verbruggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Schouten, Simons, Reijnders – Bergwijn, Depay, Gakpo

Turcia: Gunok – Muldur, Akaydin, Demiral, Kadioglu – Ayhan, Ozcan – Guler, Calhanoglu, Yildiz – Yilmaz

Golgheteri – top marcatori si pase decisive echipa Olandei și Turciei

Gakpo se numără printre cei mai buni marcatori de la EURO 2024, după ce a marcat și împotriva România și a ajuns la trei reușite. Atacantul lui Liverpool a impresionat la turneul final în tricoul Olandei. La turci, Arda Guler a fost numit de două ori jucătorul meciului la EURO 2024, însă golgeterul naționalei la EURO 2024 este Merih Demiral. Arda Guler are un singur gol marcat, la fel și Muldur, Akturkoglu, Calhanoglu, Tosun.

Cody Gakpo – 3 goluri marcate, 1 pasă decisivă
Donyell Malen – 2 goluri marcate
Merih Demiral – 2 goluri marcate
Memphis Depay – 1 gol marcat
Wout Weghorst – 1 gol marcat, 1 pasă decisivă
Ake – 2 pase decisive
Xavi Simons – 2 pase decisive
Mert Muldur – 1 gol
Arda Guler – 1 gol, 1 pasă decisivă
Akturkoglou – 1 gol
Hakan Calhanoglu – 1 gol
Cenk Tosun – 1 gol
Orkun Kokcu – 1 pasă decisivă
Kaan Ayhan – 1 pasă decisivă

Cei mai duri jucători din echipa Olandei și echipa Turciei. Topul cartonașelor

Olanda și Turcia pot respira ușurate. Forul internațional a transmis că în faza semifinalelor cartonașele galbene se șterg. E o veste bună pentru olandezi și excepțională pentru turci. Batavii aveau 3 jucători pasibili de suspendare, în timp ce turcii se prezentau în sferturi cu nu mai puțin de 7 oameni avertizați

Calhanoglu – 2 cartonașe galbene
Akydin – 2 cartonașe galbene
Kokcu – 2 cartonașe galbene
Yuksek – 2 cartonașe galbene
Ayhan – 1 cartonaș galben
Celik – 1 cartonaș galben
Guler – 1 cartonaș galben
Gunok – 1 cartonaș galben
Mulder – 1 cartonaș galben
Ozcan – 1 cartonaș galben
Yildiz – 1 cartonaș galben
Dumfries – 1 cartonaș galben
Donyell Malen – 1 cartonaș galben
Schouten – 1 cartonaș galben

Schimbări Olanda față de ultimul joc. Jucători accidentați sau suspendați. Ce absențe are echipa Olandei

Olanda va juca, cel mai probabil, meciul cu Turcia cu același prim „11” pe care l-a folosit în victoria cu România, scor 3-0. În continuare, Matthijs de Ligt este accidentat și nu va evolua.

Schimbări Turcia. Jucători care lipsesc din echipa Turciei

Turcia își va putea folosi căpitanul Hakan Calhanoglu și fundașul Samed Akaydin, care vin după suspendarea efectuată în meciul cu Austria. Turcii nu se vor putea baza la meciul cu Olanda pe Orkun Kokcu și Ismail Yuksek, suspendați.

Cum s-a calificat în sferturi Olanda

Olanda a terminat grupa D de la EURO 2024 pe locul 3, după Austria și Franța. Olandezii au obținut 4 puncte: au câștigat meciul de debut cu Polonia, 2-1, au remizat cu Franța, 0-0, și au pierdut cu Austria, 2-3. În „optimi”, Olanda a învins categoric România, scor 3-0.

Polonia – Olanda 1-2
Olanda – Franța 0-0
Olanda – Austria 2-3
România – Olanda 0-3

Cum a ajuns în sferturi Turcia

Turcia a surprins pe toată lumea în grupa F de la EURO 2024. A obținut 6 puncte și a terminat pe locul 2, la egalitate cu liderul Portugalia, diferența fiind făcută la capitolul meciurilor directe, după ce trupa lui Cristiano Ronaldo a învins Turcia, scor 3-0. Turcii însă au debutat cu o victorie, 3-1 cu Georgia, apoi au învins în ultimul joc din grupă naționala Cehiei, scor 2-1. În „optimi”, Turcia a învins Austria, scor 2-1.

Turcia – Georgia 3-1
Turcia – Portugalia 0-3
Cehia – Turcia 1-2
Austria – Turcia 1-2

Cu cine ar juca în semifinale câștigătoarea dintre Olanda și Turcia

Câștigătoarea din sfertul de finală Olanda – Turcia va avea parte de un adversar teribil în semifinale care se va alege dintre Anglia și Elveția.

Program si rezultate sferturi EURO 2024 Germania

Vineri, 5 iulie

Spania – Germania (ora 19 – MHP Arena, Stuttgard)
Portugalia – Franța (ora 22 – Volksparkstadion, Hamburg)

Sâmbătă, 6 iulie

Anglia – Elveția (ora 19, Merkur Spiel-Arena, Dusseldorf)
Olanda – Turcia (ora 22, Olympiastadion, Berlin)

Cele mai tari declarații înainte de Olanda – Turcia

„Trebuie să păstrăm nivelul de la meciul cu România pentru a ajunge în finală. Cred că încă ne mai putem îmbunătăți jocul. Avem jucători foarte buni în echipă”, a spus Ronald Koeman, selecționerul Olandei.

„Am dat dovadă de spirit de echipă la acest turneu până în ultimul minut. Avem un adversar ai cărui jucători luptă ca niște lei. Ne vom concentra din toate punctele de vedere pentru acest meci. Echipa mea joacă cu inima. Mă bucur pentru milioanele de turci care sunt alături de noi”, a declarat și Vincenzo Montella, selecționerul Turciei.

Cote la pariuri Olanda – Turcia

Meciul de sâmbătă seara dintre Olanda și Turcia se anunță unul dezechilibrat, dacă e să privim cotele la pariuri. Casele de pariuri o dau pe Olanda mare favorită cu o cotă de 1.62 la victorie. Egalul are cota 4.10, în timp ce o victorie a Turciei are cota 5.20.

Vezi rezumat video și toate fazele din Olanda – Turcia. Update în timp real Euro 2024

FANATIK vă va ține la curent în perioada EURO 2024 cu cele mai importante știri de la meciul Olanda- Turcia, dar și despre celelalte partide. În plus, toate noutățile de la turneul final vor fi prezentate în timp real.

Toate meciurile pot fi urmărite în format live text pe site-ul FANATIK.RO. Toate fazele din meciul din sfertul de finală Olanda – Turcia vor fi prezentate pe larg. Totodată, veți putea urmări golurile și rezumatele video pe știrileprotv.ro.

Please follow and like us:
Pin Share