Cauza reală pentru care aerul condiționat de la Aeroportul Otopeni nu funcționează de o săptămână. Reacția vehementă a lui Mircea Geoană

Cauza reală pentru care aerul condiționat de la Aeroportul Otopeni nu funcționează de o săptămână. Reacția vehementă a lui Mircea Geoană

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat în cadrul emisiunii “Sport şi Politică”, de la FANATIK, că de vină pentru dezastrul din Aeroportul Otopeni este politizarea.

Reacția vehementă a lui Mircea Geoană

”Principala cauză a disfuncțiunilor severe, unii spun eșuarea statului român este politizarea. Toată lumea este pusă cu carnet de partid acolo nu au nicio treabă cu competențele”, a declarat Mircea Geoană.

Numărul doi în NATO a subliniat că este inadmisibil ce se întâmplă pe Aeroportul Otopeni, unde aerul condiționat nu funcționează de mai bine de o săptămână.

”Că sunt chestiuni de trafic aerian peste Europa sau se întâmplă lucruri care nu țin de compania de acolo este altceva, dar tu să îți extinzi acum câțiva ani de zile Otopeniul și să nu o faci la dimensiunea și la calitatea cea mai bună mi se pare efectiv o bătaie de joc.

Ce te oprea să faci evaluarea dinamică la câți români ai și la câte low-cost-uri vin pe aeroportul ăsta, plus cursele tradiționale, să anticipezi că o să ai un volum de pasageri de nu știu câte milioane pe an și tu ai făcut din lipsă de metodă și de competență o mică extensie care și ea e făcută vai de capul ei”, a mai spus Mircea Geoană la “Sport şi Politică”, emisiunea marca FANATIK.

Mai mult, Mircea Geoană a făcut o comparație între Gara de Nord și principaelele gări din Belgrad și Budapesta și a dezvăluit că aceasta ”este efectiv lăsată în urmă”.

”Pentru mine, cauza principală de ce sunt lucrurile atât de defecte în multe locuri este legat de hiperpolitizarea principalelor funcțiuni ale statului: Educație, Sănătate și Economie”, a afirmat oficialul NATO.

Secretarul general adjunct al NATO a criticat lipsa de competență din structurile cheie ale statului și a ținut să precizeze că ”nu spun că toți sunt incompetenți, dar criteriul principal este apartenența la o pilă politică și nu este OK”.

”Lăsați-mă în pace să fac lucruri mai bune”

Întrebat de Horia Ivanovici dacă va încerca să schimbe asta, Mircea Geoană a răspuns: ”Dacă ajung să candidez și dacă eventual ajung să și câștig, aceste chestiuni: Lăsa-ți în pace Educația, Sănătatea și companiile de stat. Lăsați-mă în pace să fac lucruri mai bune! Dați-mi oameni buni, dați-mi trei nume nu numai un singur nume”.

De asemenea, invitatul lui Horia Ivanovici a transmis că este de părere că România mai are nevoie de un aeroport.

Cauza reală pentru care aerul condiționat de la Aeroportul Otopeni nu funcționează de o săptămână. Reacția vehementă a lui Mircea Geoană

Emisiunea intergală poate fi văzută integral, în premieră, luni de la 10:30 aici, pe canalul de YouTube al fanatik.ro, sau pe pagina de Facebook-Horia Ivanovici. 

Please follow and like us:
Pin Share