Un bărbat a fost găsit mort, cu răni grave la cap, pe marginea drumului între Agigea şi Eforie. Poliția face cercetări

Un bărbat a fost găsit mort, cu răni grave la cap, pe marginea drumului între Agigea şi Eforie. Poliția face cercetări

Cadavrul unui bărbat a fost găsit, sâmbătă, 6 iulie, pe marginea DN 39, între Agigea şi Eforie, în judeţul Constanţa. Cadavrul prezenta un traumatism cranian și poliţiştii au deschis o anchetă pentru indetificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor decesului, scrie News.ro.

Un echipaj de la Serviciul Județean de ambulanță a fost chemat la locul unde a fost găsit cadavrul, dar medicul de pe Salvare n-a mai avut ce face decât să declare decesul.

Ancheta a fost preluată de polițiștii constănțeni, după ce la locul unde a fost găsit cadavrul au fost solicitați mai întâi să intervină poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră, în jurul orei 5:30 dimineața.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis, sâmbătă, IPJ Constanţa.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share