Cum își împart cheltuielile Andreea și Cabral Ibacka. Dezvăluiri neașteptate: ”Eu sunt contabila lui”

Cum își împart cheltuielile Andreea și Cabral Ibacka. Dezvăluiri neașteptate: ”Eu sunt contabila lui”

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de ani buni. De altfel cei doi s-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii. Cum arată însă partea financiară în relația cuplului? Se pare că ea este cea care se ocupă de tot.

Cum își împart cheltuielile Andreea și Cabral Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka se pot declara doi oameni cât se poate de împliniți. Au o familie superbă și totodată o duc bine atât pe plan personal, cât și pe cel profesional sau financiar. Și totuși cine se ocupă de finanțele casei?

Andreea Ibacka recunoaște că ea este ”contabila” casei. Mai mult de atât, vedeta crede că această regulă e valabilă în cele mai multe familii. Chiar și așa, ea recunoaște că și copiii consumă destul de mult.

Vedeta spune că face cumpărături rezonabile. Totodată, alege să nu cheltuie banii pe haine, pe genți ori încălțăminte. Andreea și Cabral Ibacka preferă mai degrabă să meargă în vacanță cu sumele respective.

De altfel ea recunoaște că o mare parte din bani merg către vacanțe. În acest mod, întreaga familie se simte destul de bine. Totodată, cuplul nu preferă luxul, iar de multe ori, mersul cu rulota este alegerea cea mai bună.

”Pe asta se duc banii”

„Eu sunt contabila lui. Cred că în general în familii bugetul e gestionat de soție. Și ăștia mici îi vezi mici și zici că consumă puțin, dar nu ai văzut așa ceva (cât mănâncă – nr). Eu fac niște cumpărături responsabile, zic eu.

Pentru fiecare este just să cheltuie pe obiectele ce îi fac pe ei fericiți. De exemplu eu nu aș cheltui salariul pe gentuțe și pantofi pentru că pe mine nu mă fac fericită, dar nu condamn femeile care fac treaba asta.

Cea mai mare aroganță pe care aș alege să o fac eu este să o cheltui pe o vacanță. Mi se pare că cel mai mișto lucru pe care putem să ni-l oferim nouă și copiilor noștri este o vacanță…și asta facem de câțiva ani. Pe asta se duc banii. Deși nu cheltuim pe luxuleț, mergem destul de des cu rulota, dar nici treaba asta dacă e să o luăm la bani mărunți nu e așa ieftin”, a spus Andreea Ibacka în podcastul „Vorba lu’ Jorge’.

Amintim că la un moment dat, Andreea și Cabral Ibacka au vorbit și despre relația lor. Deși cei doi se completează reciproc și se înțeleg de minune, mai există și momente tensionate, la fel ca în oricare cuplu. De fiecare dată însă, cei doi găsesc o cale de mijloc și totul are un final fericit.

Please follow and like us:
Pin Share