Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite la Buzău. Descoperire terifiantă a polițiștilor

Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite la Buzău. Descoperire terifiantă a polițiștilor

Mai exact o învățătoare care fusese dată dispărută în urmă cu o săptămână. Femeia în vârstă de 82 de ani din Zărnești a plecat de acasă și nu s-a mai întors, moment în care familia sa a alertat Poliția. Oamenii legii cereau în acel moment ajutorul populației, oferind semnalmentele acestei femei din momentul în care plecase de acasă.

Cine este femeia ale cărei rămășițe au fost găsite la Buzău

Astfel, populația afla că persoana respectiva purta, la momentul plecării de la domiciliu, ”o bluză cu mânecă lungă, de culoare vişinie, o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de pantofi de culoare închisă şi ţinea în mână o sacoşă de culoare roşie. Șansele sunt mari ca rămășițele umane să fie ale femeii, mai ales că și hainele purtate sunt aceleași.

”În această dimineaţă, în timpul activităţilor din zona de căutare pentru depistarea persoanei dispărute, desfăşurate sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost descoperite elemente de cadavru. Sunt indicii ca acestea să aparţină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentaţie şi semnalmentele”, a transmis IPJ Buzău.

Conform Observatornews.ro, în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal și vor efectua necropsia pentru a vedea în ce condiții a murit femeia. Rudele sperau că femeia va fi găsită în viață, mai ales că pe urmele femeii porniseră zeci de salvatori. Mai mult, polițiștii au analizat imaginile cu femeia din timp ce se plimba pe străzile din satul Cuculeasa.

În sprijinul echipelor de la sol erau trimise drone în acel moment, precum și un elicopter al Ministerului de Interne. Cea care a alertat autoritățile a fost o nepoată din Italia, speriată că nu mai poate să dea de bunica sa. Mai mult, femeia s-a întors de urgență în țară pentru a ajuta la găsirea ei.

“Am fost în satul ei natal, m-am gândit că şi-a amintit din tinereţe ceva. În acele camere. Era dezorientată şi încerca probabil să ajungă spre casa ei, dar nu reuşea. Nu ştia unde este”, declara în acel moment Alina Popescu, nepoata pensionarei.

A fost găsit cadavrul bătrânei care dispăruse din Zărnești acum o săptămână

”A plecat de acasă să plătească ceva la primărie, a ajuns până acolo, a plătit ce avea de plătit, a lăsat niște acte și e acolo când a plecat s-a pierdut urma ei. Ultima dată a fost văzută în acea dimineață de către vecini și de anumite persoane din sat care au văzut-o luând-o pe iordana unde se ajunge la DN2”, a completat nepoata.

Ane Marie Vrapciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, a oferit mai multe detalii despre acest caz: ”S-a realizat și suportul aerian prin survolarea cu elicopter și dronă astfel încât să fie aplicată soluția cea mai eficientă. Polițiștii au avut în vedere pe parcursul desfășurării căutărilor și în cursul acestei zile imobile nelocuite, culturile dar și zonele cu vegetație înaltă și deasă din zona în care a fost semnalată pentru ultima dată prezența persoanei”.

Oamenii legii trebuie acum să afle ce s-a întâmplat cu femeia, în condițiile în care aceasta a fost văzută ultima oară la peste 10 kilometri de casă. E neclar dacă aceasta a avut parte de o moarte violentă sau pur și simplu a plecat de acasă dezorientată, după care i s-a făcut rău și a fost mâncată de fiarele pădurii.

Please follow and like us:
Pin Share