Fiorentina, veste de ultimă oră despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de FCSB, Rapid și Farul

Fiorentina, veste de ultimă oră despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de FCSB, Rapid și Farul

Fiorentina a făcut un anunț important despre Louis Munteanu. Revenit în Italia după ce împrumutul la Farul a ajuns la final, internaționalul român va fi păstrat în lot de gruparea Viola cel puțin pentru cantonamentul de vară.

Fiorentina, veste de ultimă oră despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de FCSB, Rapid și Farul

Louis Munteanu a atras privirile tuturor cu evoluțiile din ultimele două sezoane. Împrumutat de Farul de la Fiorentina în perioada august 2022 – iunie 2024, atacantul român a intrat în ultimul an de contract cu Fiorentina, clubul de care aparține.

Gigi Becali, Dan Șucu și Gică Hagi au vrut să profite de pe urma situației lui Louis Munteanu, însă Fiorentina ține cu dinții de cazul atacantului în vârstă de 22 de ani. Louis Munteanu va face parte din lotul lui Raffaele Palladino pentru stagiul de pregătire din vară, conform site-ului oficial al clubului.

Cantonamentul celor de la Fiorentina va avea loc în perioada 9 – 19 iulie, la baza clubului. Fiorentina va juca două meciuri amicale cu echipa de tineret a grupări Viola și cu Reggiana, care a încheiat pe locul 11 în Serie B, în sezonul precedent.

Louis Munteanu, viitor incert!

Totuși, faptul că Louis Munteanu a fost păstrat în lot de Fiorentina pentru stagiul de pregătire nu echivalează cu rămânerea internaționalului român pe Stadio Artemio Franchi în sezonul următor. Cel mai probabil, antrenorul Raffaele Palladino va lua o decizie înainte de startul noului sezon din Serie A.

Presa din Italia a anunțat că Fiorentina i-a stabilit prețul lui Louis Munteanu: 2 milioane de euro. Chiar dacă a fost păstrat în lot pentru cantonamentul de vară, ziariștii din Peninsulă susțin că șansele ca atacantul român să rămână la Fiorentina sunt mici.

„Este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita. Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer”, au scris italienii de la Viola News.

Gigi Becali nu mai este interesat de Louis Munteanu: „Nu mai are sens să discutăm”

În urmă cu aproape două săptămâni, Gigi Becali a anunțat la FANATIK EURO că nu mai este interesat de Louis Munteanu. Patronul FCSB a dezvăluit că a fost dispus să pună pe masă suma de 1,5 milioane de euro, însă s-a lovit de refuzul italienilor.

„Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit. Au spus cei de la Fiorentina că îl vor și o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Șucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aș fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută”, a explicat Gigi Becali la FANATIK EURO.

Please follow and like us:
Pin Share