Unde a urmărit Nicușor Dan meciurile naționalei României de la EURO 2024: ”A fost o atmosferă foarte frumoasă”

Unde a urmărit Nicușor Dan meciurile naționalei României de la EURO 2024: ”A fost o atmosferă foarte frumoasă”

”Tricolorii” au avut un parcurs foarte bun la turneul final din Germania. Și-au câștigat grupa din care au făcut parte, dar apoi s-au văzut nevoiți să se recunoască învinși în optimile de finală în urma duelului cu Olanda.

Partidele naționalei României de la EURO 2024, urmărite de Nicușor Dan alături de vecini

Prezența naționalei României la EURO 2024 a suscitat un interes uriaș în rândul suporterilor, iar unul dintre aceștia a fost și Nicușor Dan, primarul Capitalei, care a văzut meciurile alături de vecinii din cartier.

”Am urmărit doar meciurile României, am fost foarte aglomerat. Le-am văzut în cartier, cu vecinii şi cu copiii, într-o atmosferă foarte frumoasă. Pe stradă – e o stradă care nu se tranzitează.

Când a fost meciul la ora 22:00, am proiectat pe o dubă și s-a văzut foarte mare și frumos. Când a fost la ora 19:00, nu puteam să proiectăm că era încă lumina afară și ne-am uitat cu toții la un televizor destul de mare”, a declarat edilul, la emisiunea ”Insider politic” de la Prima TV.

Pus să aleagă între Gheorghe și Ianis Hagi, Nicușor Dan a evitat cu eleganță un răspuns ferm și a vorbit în termeni laudativi de actualul internațional român, care l-a impresionat prin faptul că a ales să muncească din greu.

”Îl apreciez foarte tare pe Ianis Hagi. E un băiat care muncește, care vorbește limbi străine, care a ales să muncească în loc să cheltuiască banii părinților”, a spus omul care a câștigat un nou mandat la conducerea Primăriei București.

Mesajul ”tricolorilor” pentru suporteri

Prezent la emisiunea ”Sport și Politică” de la FANATIK.RO, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a mărturisit că a asistat de pe stadion la înfrângerea cu Belgia și a fost mândru de felul cum s-au comportat suporterii naționalei.

În ziua meciului Olanda – Turcia, din sferturile de finală de la EURO 2024, jucătorii naționala României a avut un mesaj pentru suporterii fantastici care au fost alături de echipă în toată aventura din Germania.

”Ne e dor de voi, de pasiunea voastră, de susținerea voastră, de iubirea voastră… Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie. Dar va urma, ne vom reîntâlni și vom arăta din nou cât de uniți suntem”, este mesajul ”tricolorilor” pentru fani.

Please follow and like us:
Pin Share