Világhírű sztárfellépő és több tízezer rajongó érkezik a Maros-partra

Világhírű sztárfellépő és több tízezer rajongó érkezik a Maros-partra

Vérpezsdítő nap zárult pénteken Marosszentgyörgyön: a Bagossy Brothers Company koncertjén egy emberként énekelt, a BSW-n és Curtisen pedig valósággal tombolt a közönség. Nem kérdés, hogy az MVM Aréna is zsúfolásig telt, mint ahogy Sigala éjjel egy órai fellépése is nagy érdeklődésnek örvendett.

A Good Wines Only sátrában már kora este pörgött a diszkógömb, megállás nélkül szóltak a régi slágerek.

Nem okoz csalódást a második nap

A déli órákban kreatívírás-műhely zajlott a Koli Kávézóban, de a horgolás művészetét is elsajátíthatták az érdeklődők a Workshop sátorban. A 4S Street tagjai az írásról, dalszövegekről és önismeretről meséltek, és kiemelt szerepet kapott a Fashion Corner vendége, Ördög Nóra is. A Gyógyszerész Klubnál naptej-, testradír- és fürdőbomba-készítésre nevezhettek be az érdeklődők, az MMDSZ Fok sátrának programjai inkább a fogorvostan-hallgatóknak kedveztek.

A Duma Dubánál is töretlen jókedv uralkodott, szombatra szépen belelendültek a játékokba a fesztiválozók.

Gond nélkül haladtak végig az akadálypályán, miközben folyamatosan beszéltek a legkülönbözőbb témákról, és a szerencsekerék pörgése folytán nyereményekből sem volt hiány. A Rádió GaGa stábja a Vibe utolsó napján, vasárnap is várja azokat, akik megtekintenék a mobilstúdiót, vagy egyszerűen csak kíváncsiak arra, hogyan működik egy rádió.

A sár közben felszáradt, az esőnek alig-alig maradt nyoma, a hűvös időt tikkasztó hőség váltotta fel. A fesztiválozók egy része így a Víkendtelepen hűsölt, esetleg sportolt, mások a sátortáborban pihentek. A délutáni órákban is jól látszott, hogy szombaton az eddiginél nagyobb közönségre lehet majd számítani, családosok, idősebbek is nézelődtek a sátraknál, standoknál.

Szombati swalla-la-la

A szervezők mintegy 30 ezer fős tömegre számítanak a mai Jason Derulo-koncerten. Nem hiába, ugyanis

a zenei és TikTok-sztár több tízmilliós rajongótáborral rendelkezik világszerte, ma pedig az erdélyieknek is bemutatkozik Marosszentgyörgyön.

Szólni fog a Whatcha Say, a Wiggle, a Talk Dirty, a Want to Want Me, a Trumpets, a Marry Me, Swalla, a Savage Love és a Take You Dancing is, a koncert 22.30-kor kezdődik.

Előtte azonban Missh és Valmar hangolja a közönséget, de jön Rius and The Band és T. Danny is. Derulo fellépését a Pogány induló vezeti le a Petőfi-színpadon, a KMDSZ Black Boxban pedig ma is alkonyattól pirkadatig szól a zene, akik bírják, Booshakára táncolhatnak hajnalban.

Please follow and like us:
Pin Share