Polițist din Timișoara, amenințat și lovit cu mașina de un tânăr de 26 de ani. Acesta fusese sancționat pentru că parcase pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Polițist din Timișoara, amenințat și lovit cu mașina de un tânăr de 26 de ani. Acesta fusese sancționat pentru că parcase pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

Un tânăr de 26 de ani din Timișoara a fost reținut sâmbătă, după ce a lovit cu autoturismul personal un polițist local. Anterior, acesta îl amenințase pe agentul de poliție care îl sancționase pentru faptul că își parcase mașina pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Polițist, amenințat și lovit cu mașina de un tânăr de 26 de ani

Potrivit unui comunica al Poliției Locale Timișoara incidentul de sâmbătă a avut loc în Piața Tepeș Vodă. Totul a început după ce mai mulți agenți de la Poliția Locală l-au legitimat pe un tânăr de 26 de ani, care se afla în autoturismul său, parcat pe un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

Când agenții de ordine au încercat să-l sancționeze pe tânărul șofer, acesta din urmă l-a amenințat pe unul dintre agenții de poliție. Din comunicatul poliției, se pare că tânărul l-ar fi amenințat cu bătaia pe polițistul local, spunându-i că „îi ține minte fața”.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă.

S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali, spunându-i unuia dintre aceştia ”îţi doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îţi ţin minte faţa” şi provocându-l la bătaie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara.

Tânărul, pozitiv la canabis

Potrivit sursei citate, polițiștii locali i-au comunicat tânărului de 26 de ani că va primi acasă procesul verbal cu sancțiunea aplicată, iar apoi s-au îndreptat către autoturismul de serviciu, aflat pe o altă stradă în apropiere.

În acest moment, tânărul a pornit mașina sa și, în urma mai multor manevre, l-a lovit pe unul dintre agenții de poliție. Poliția Locală spune, în comunicatul remis presei, că al doilea agent și-a folosit spray-ul din dotare, iar tânărul de 26 de ani a încercat să fugă pe jos.

„În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu maşina, lovindu-l pe unul din poliţiştii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din maşină, luând-o la fugă, iar poliţiştii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat şi cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată in zonă.

Acesta a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, se mai arată în comunicatul Poliției Locale Timișoara. Potrivit autorităților, în urma testelor efectuate de polițiști, tânărul de 26 de ani a ieșit pozitiv la canabis.

Polițistul local, lovit cu mașina de către tânărul de 26 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență, acesta fiind lovit la o mână.

Please follow and like us:
Pin Share