Meseria în care poți câștiga 1000 de euro pe lună, fără să ai facultate. Cele mai multe locuri de muncă sunt în București, Cluj și Ilfov

Meseria în care poți câștiga 1000 de euro pe lună, fără să ai facultate. Cele mai multe locuri de muncă sunt în București, Cluj și Ilfov

Românii au un gust amar atunci când vine vorba de piața locurilor de muncă. Ei bine, există și excepții. În România, unele locuri de muncă oferă salarii foarte bune, fără ca măcar să fie obligatoriu să ai studii.

Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a câștiga 1.000 de euro pe lună

Cine a spus că trebuie să depui mult efort fizic pentru a câștigat un salariu bun?! Ei bine, în România, piața locurilor de muncă este diversă, însă salariile sunt cele care îi nemulțumesc pe români.

Oamenii nu mai vor să muncească pe 2.000 de lei, iar asta îi determină să plece în străinătate. Cei care nu vor să părăsească țara, dar vor să câștige bine, se îndreaptă către un loc de muncă cărora nu mulți îi acordă importanță.

În 2024, unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din țara noastră este cel de frizer. Deși pare greu de crezut, cei care muncesc în frizerii, ajung că câștige între 600 și 1000 de euro pe lună.

La prima vedere, poate că pare un loc de muncă simplu, unde este suficient să știi doar cum să folosești foarfeca. Ei bine, jobul este mult mai complex, iar cei interesați trebuie să îndeplinească o serie de cerințe.

Frizerii pot avea luni în care câștigă și peste 1.000 de euro

Potrivit platformelor de angajare, un frizer trebuie, în primul rând, să aibă abilități de comunicare. Fiind mereu implicat în interacțiunea cu oamenii, este necesar să poarte diverse discuții.

În al doilea rând, pentru ca frizerul să îi îndrume pe clienți, trebuie să stăpânească foarte bine tendințele din industria de frumusețe. Doar așa va reuși să țină pasul cu cerințe și îi va mulțumi pe cei care apelează la serviciile lui.

Meseria de frizer nu poate fi făcută de oricine. Însă, spre deosebire de alte sectoare de activitate, cei care aleg să fie frizeri se bucură de multă flexibilitate. Programul nu este foarte încărcat, iar dacă ai norocul să fii propriul tău patron, atunci este și mai bine.

Site-urile de recrutare din România estimează că salariul unui frizer începe de la 600 de euro și poate ajunge la 1000 de euro pe lună. Desigur, sunt și cazuri în care acest prag maxim este depășit.

Un frizer cu experiență și cu o clientelă fidelă va primi mereu bacșiș, mai ales dacă își face bine treaba. Așa că, data viitoare când nu știi ce să mai faci, poate că ar trebuie să te orientezi către meseria de frizer. Cele mai multe locuri disponibile pentru o astfel de poziție sunt în București, Ilfov și Cluj Napoca.

Please follow and like us:
Pin Share