A refuzat Bellingham să iasă de pe teren în Anglia – Elveția? Schimbările lui Southgate au provocat scene hilare la Euro 2024

A refuzat Bellingham să iasă de pe teren în Anglia – Elveția? Schimbările lui Southgate au provocat scene hilare la Euro 2024

La scorul de 1-0 pentru Elveția, Gareth Southgate pregătise trei schimbări, iar una îl viza și pe Jude Bellingham, cel puțin așa arătase arbitrul la marginea terenului, însă starul lui Real Madrid nu a ieșit de pe teren.

A refuzat Bellingham să iasă de pe teren în Anglia – Elveția?

Jude Bellingham a părut că i-a decis schimbările lui Gareth Southgate în confruntarea dintre Anglia și Elveția, din sferturile de finală ale EURO 2024, refuzând să iasă de pe teren.

Concret, în minutul 78, Gareth Southgate îi pregătise pe Cole Palmer, Luke Shaw și Eberechi Eze pentru a intra pe teren, iar cei înlocuiți erau Kobbie Mainoo, Kieran Trippier și Jude Bellingham.

Starul lui Real Madrid a rămas pe teren, iar Gareth Southgate i-a lăsat doar pe primii doi fotbaliști să intre pe teren, iar după scurt timp a efectuat și ultima modificare, însă cel înlocuit a fost Ezri Konsa, nu Jude Bellingham.

Jude Bellingham, decisiv în calificare Angliei în sferturile de finală ale EURO 2024

În meciul dintre Slovenia și Anglia, Jude Bellingham a marcat golul care împins confruntarea în prelungiri, acolo unde englezii urmau să se califice, vorbind despre sentimentul pe care l-a avut după gol:

„Ești la 30 de secunde distanță să te întorci acasă, simțind că ți-ai dezamăgit națiunea. O lovitură de minge și totul este din nou grozav! Este un sentiment pe care nu vreau să-l trăiesc, dar când vine vorba de asta, e o senzație grozavă.

Să joci pentru Anglia este un lucru grozav, dar este și multă presiune. A fi pe teren și a marca goluri pentru mine este o eliberare, este un moment de bucurie

Sunt câteva goluri drăguțe, care înseamnă foarte mult pentru mine personal, dar acesta a fost atât de important pentru că a venit azi”.

„Am fost destul de buni, am ajuns în zone bune. Am putea fi mai clinici, dar principalul lucru pe care l-am arătat a fost mult caracter. Este un moment grozav, dar este un turneu lung și îl vom ști doar dacă vom câștiga cupa. Vom decide în următoarele două săptămâni cât de important este”, a mai spus Jude Bellingham.

Please follow and like us:
Pin Share