Veste teribilă în tabăra Spaniei, înainte de semifinala cu Franța. Pedri nu va mai juca la EURO 2024

Veste teribilă în tabăra Spaniei, înainte de semifinala cu Franța. Pedri nu va mai juca la EURO 2024

Ibericii s-au calificat în semifinale după un meci de infarct decis în prelungiri, însă tânărul jucător al Barcelonei a părăsit terenul încă din minutul 7 după ce a fost lovit tare de Toni Kroos.

Accidentat în Spania – Germania 2-1, Pedri va rata restul EURO 2024

Din păcate, accidentarea suferită de Pedri în partida Spania – Germania 2-1, din sferturile de finală ale EURO 2024, îl face indisponibil pe mijlocașul în vârstă de 21 de ani pentru restul turneului.

A doua zi după întâlnirea de la Stuttgart, fotbalistul iberic a fost suspus unor teste mult mai amănunțite și s-a stabilit că a suferit o entorsă laterală internă de gradul doi la genunchiul stâng, așa cum a anunțat Federația Spaniolă de Fotbal.

În ciuda faptului că nu va putea evolua în duelul cu Franța din semifinale și nici într-o eventuală finală, Pedri va rămâne alături de naționala Spaniei în Germania și nu se va întoarce deocamdată în țară.

🚨 PARTE MÉDICO | @Pedri.

Las pruebas médicas realizadas han determinado que Pedri González sufre un esguince lateral interno de grado 2 en su rodilla izquierda.

El jugador canario permanecerá en Alemania hasta el final de la #EURO2024.

ℹ️ https://t.co/KNAkNSUdeP#VamosEspaña pic.twitter.com/tEhStmsHrQ

— Selección Española Masculina de Fútbol (@SEFutbol) July 6, 2024

Din primele estimări, mijlocașul care își câștigase un post de titular la EURO 2024 va lipsi de pe teren aproximativ o lună. Pedri a avut un turneu final bun, în ciuda faptului că venea după un sezon dificil presărat cu accidentări.

Kroos i-a cerut scuze lui Pedri

Pedri a fost nevoit să părăsească terenul în meciul cu Germania, după o intrare dură a lui Toni Kroos. În ciuda faptului că mijlocașul spaniol nu a mai putut continua, arbitrul englez Anthony Taylor nu a acordat cartonaș galben.

Tocmai acest lucru i-a înfuriat pe jurnaliștii iberici, mai ales că jucătorul german a mai avut un fault tare și la Lamine Yamal. ”În mai puțin de șase minute, Toni Kroos l-a accidentat pe Pdri și l-a călcat pe Yamal. Nu a văzut niciun cartonaș pentru cele două intrări. Ar trebui eliminat! Arbitrajul este scandalos”, a scris Albert Ortega.

A doua zi după disputarea partidei din sferturile de finală, Kroos a făcut o postare în mediul online după ultimul său joc din carieră și a ținut să-și ceară scuze față de Pedri și i-a urat să se refacă foarte rapid.

”Este foarte important pentru mine să îi cer scuze lui Pedri și să-i doresc însănătoșire grabnică. Nu a fost intenția mea să-l accidentez. O recuperare rapidă și toate cele bune. Ești un jucător grozav”, a transmis Toni Kroos.

Please follow and like us:
Pin Share