Fotbalistul Turciei care l-a impresionat pe Ciprian Marica: „De mult timp nu l-am mai văzut pe Van Dijk chinuit așa”

Fotbalistul Turciei care l-a impresionat pe Ciprian Marica: „De mult timp nu l-am mai văzut pe Van Dijk chinuit așa”

Bariș Alper Yilmaz este fotbalistul Turciei care l-a impresionat pe Ciprian Marica, despre care a spus că l-a chinuit mult pe Virgil Van Dijk, liderul naționalei Olandei și al lui Liverpool.

Fotbalistul Turciei care l-a impresionat pe Ciprian Marica

Bariș Alper Yilmaz este fotbalistul Turciei care l-a impresionat pe Ciprian Marica după meciul cu Olanda: „Jos pălăria pentru Turcia! Am ținut cu Turcia, pentru toți prietenii noștri turci. Au jucat perfect.

Turcii au dominat meciul, au avut ocazii, pe acest fond a venit și golul lor. Diferența s-a făcut când Olanda l-a băgat pe Weghorst, încep colegii săi să-i arunce mingi”.

„Acest atacant îmi aduce aminte de Peter Crouch, iar în momentul în care sunt trimise mingile către el, apărarea Turciei e destabilizată, e greu să faci față unui astfel de atacant.

Mi-a plăcut mult acest Bariș, atacantul Turciei. De mult nu l-am mai văzut pe Virgil Van Dijk să fie chinuit atât de mult cum a fost în meciul ăsta”, a mai spus Ciprian Marica, la TV ProTV.

„Turcii au făcut ce nu am făcut noi împotriva olandezilor”

Ciprian Marica a continuat și a spus că fotbaliștii turci au evoluat împotriva Olandei cum ar fi trebuit să o facă și fotbaliștii echipei naționale, dar cum „tricolorii” nu au făcut:

„Apărarea lor a funcționat bine astăzi până în minutul 50, când a intrat Weghorst. Dar ei au reușit să-l țină bine pe Gakpo, lucru pe care noi nu l-am reușit.

Turcii au reușit să joace de la egal la egal cu olandezii, lucru pe care noi nu am reușit să-l facem. Au mai fost ocazii, putea să se termine și egal, dar a apărat bine portarul olandezilor”.

În urma victoriei obținută împotriva Turciei, Olanda va juca în semifinalele Campionatului European din Germania împotriva Angliei. În cealaltă semifinală, Franța se va duela cu Spania pentru un loc în finala EURO 2024.

Please follow and like us:
Pin Share