Adio Netflix pe aceste televizoare! Din luna august, aplicația nu va mai funcționa pentru ele

Adio Netflix pe aceste televizoare! Din luna august, aplicația nu va mai funcționa pentru ele

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de filme din întreaga lume. Din păcate, începând cu luna august, posesorii unor anumite modele de televizoare nu se vor mai putea bucura de biblioteca de filme Netflix.

Televizoarele pe care Netflix nu va mai funcționa începând cu această vară

Începând cu luna august a acestui an, Netflix nu va mai funcționa pe o serie de televizoare. Vestea nu este deloc bună pentru posesorii acestor device-uri, care acum se văd nevoiți să caute alternative.

Netflix a anunțat că nu va mai fi disponibil pe generația a doua și a treia de Apple TV. Incompatibilitatea dintre aplicație și device se va resimți din luna august a acestui an.

Compania a emis un comunicat oficial prin care a transmis că, după data de 31 iulie, Netflix nu va mai funcționa pe modelele menționate de Apple TV. Potrivit presei de peste Ocean, gigantul a notificat deja clienții prin intermediul unui email.

Abonații Netflix au primit email pe adresele personale în care li se comunica decizia platformei. Potrivit reprezentanților Netflix, măsura a fost luată pentru a ”menține cea mai bună experiență posibilă pe Netflix”.

Momentan, nimeni nu știe realul motiv din spatele acestei decizii. Abonații Netflix au multe semne de întrebare, mai ales că Apple nici măcar nu mai produce acele modele de televizoare.

Netflix are nevoie de tehnologie de ultimă generație pentru a oferi abonaților conținut de calitate

Cei care vor să vizioneze în continuare Netflix pe generația a doua și a treia de Apple TV, probabil, vor fi nevoiți să își actualizeze device-urile. Însă, mulți sunt de părere că doar înlocuirea lor cu modele mai noi ar face posibilă reutilizarea Netflix.

Potrivit Apple, modelele de televizoare menționate au fost lansate în urmă cu mai bine de un deceniu. Acestea nu se mai produc, însă, există persoane care continuă să le folosească.

Nu doar televizoarele Apple nu vor mai fi compatibile cu Netflix. La începutul acestui an, platforma de streaming a anunțat că nu va mai funcționa nici pe dispozitivele de la Samsung sau Roku.

Netflix se retrage de pe televizoarele vechi în contextul în care a semnat mai multe acorduri cu ligi sportive. Astfel, platforma ar urma să transmită multe evenimente live, care necesită compatibilitate cu device-uri moderne.

Please follow and like us:
Pin Share