Afacerea uluitoare pe care o Dumitru Dragomir a făcut-o cu Gigi Becali, patronul FCSB: „30 de milioane de euro. Începem în toamnă”

Afacerea uluitoare pe care o Dumitru Dragomir a făcut-o cu Gigi Becali, patronul FCSB: „30 de milioane de euro. Începem în toamnă”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este unul dintre cei mai activi investitori pe piața imobiliară din București, iar locuințele pe care le construiește se vând ca pâinea caldă. Tocmai a „închis” un proiect de 118 apartamente și e gata să înceapă altul, mult mai grandios, de trei ori mai mare.

Dumitru Dragomir bagă 30 de milioane de euro într-un complex rezidențial de 330 de apartamente

Dumitru Dragomir nu are pic de liniște nici măcar la 78 de ani, pe care i-a împlinit de curând, și continuă să-și consume energia și timpul liber pe șantier. Acolo unde construiește la foc automat locuințe de lux pentru vedete, dar și pentru oamenii de rând. I-a vândut recent un penthouse cu piscină celebrului Pescobar cu două milioane de euro, iar acum pregătește un nou proiect măreț pe un teren achiziționat de la Gigi Becali.

„Când începi celălalt proiect cu blocurile? Cât e de mare? Ăsta pe care l-ai terminat acum de cât a fost?”, a fost curios să afle Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, ce mai pune la cale Dumitru Dragomir în perioada următoare.

„Ăsta a avut 118 apartamente și fac unul de trei ori mai mare. Va avea 330 de apartamente. Am luat cel mai bun pământ al lui Gigi Becali. Bag 30 de milioane de euro în el. O parte banii băncilor, restul ai firmelor noastre, că nu sunt banii mei. Pe onoarea mea dacă te mint, nu am o mie de euro în casă. Când îmi vine pensia, și pe aia o toc imediat.

Normal și drept ar fi ca acest proiect să-l încep între 15 și 30 octombrie. Atunci ar fi trebuit să încep excavarea. Mai nou, voiam să încep mai devreme, dar mă țin pe loc avizele astea. Durează o jumătate de an ca să iau avizele. Am făcut și PUZ…

Eu sunt un om care nu fac nimic, nimic, nimic în afara legii. Știi din ce cauză? Nu că nu aș putea… Eu merg pe ideea că cel mai apropiat om al tău te dă în gât atunci când te cerți cu el. Și atunci, de ce să mă risc?”, sunt dezvăluirile făcute de Dumitru Dragomir.

A fost momentul în care fostul șef al LPF și-a adus aminte de conflictele pe care le-a avut cu Clotilde Armand, fostul primar al Sectorului 1, care i-a dărâmat gardul de la hotelul pe care-l deține în București. Un conflict care l-a determinant să facă un gest extrem la alegeri, pentru a putea vota împotriva acesteia, în speranța că-și va pierde funcția.

„Fii atent, ca să vezi… Când s-a făcut gardul de la hotel, ăla de mi l-a dărâmat Clotilda, o parte din el era nefăcut. Am construit și eu o bucată. Și l-am mărit cu 18 centimetri, că celălalt era bine pus. Cine o fi venit să-l măsoare? Pentru atât mi-a dărâmat Clotilda gardul ăsta, care nu era făcut de mine, era făcut de Primărie.

Asta să-mi fie învățătură de minte. I-am spus și lui fi-miu: «Tată, cât trăiești, o virgulă să nu pui sau să faci ceva în afara legii. Nici nu știi cine te dă în gât». Și fii atent… Gardul era făcut de acum 24 de ani. Ai mai pomenit așa ceva? Eu porțiunea aia am făcut-o acum 22 de ani.

Și Clotilda a luat reclamația din urmă cu 22 de ani. Incredibil câtă răutate pe femeia asta… De asta a și căzut. Și bine a făcut că a căzut…”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

AFACEREA lui Mitica Dragomir cu Gigi Becali

Please follow and like us:
Pin Share