Iluzia optică pe care doar cei cu ochi de vultur o pot rezolva. Ești genial dacă găsești pantoful ascuns în mai puțin de 12 secunde

Iluzia optică pe care doar cei cu ochi de vultur o pot rezolva. Ești genial dacă găsești pantoful ascuns în mai puțin de 12 secunde

Iluziile optice și jocurile care necesită acuitate vizuală sunt din ce în ce mai mult pe placul internauților. Din fericire, internetul este o sursă nesecată de astfel de provocări cărora poți să le răspunzi afirmativ.

Crezi că poți găsi pantoful ascuns în 12 secunde

Nimic nu se compară cu rezolvarea unui test rapid, menit să îți demonstreze dacă ai sau nu spirit de observație. Imaginile de tip iluzie optică sunt faimoase pe internet, iar una dintre ele a reușit să agite spiritele.

Dacă crezi că te numeri printre cei care au ochi de vultur, atunci trebuie să îți pui acuitatea vizuală la încercare cu această iluzie optică. Mulți spun că este dificilă și că nu au reușit să o rezolve în timp util.

Tot ce trebuie să faci este să descoperi pantoful ascuns printre cei doi panda. Este o iluzie optică derutantă, însă, scopul ei este acela de a-ți testa atenția la detalii.

Pentru ca presiunea să fie și mai mare, ai la dispoziție 12 secunde pentru a găsi pantoful. Se spune că doar cei cu un IQ ridicat reușesc să rezolve misterul în timpul alocat.

Această iluzie optică cu cei doi urși panda care se joacă a fost creată de Jagran Josh. Cei care au acceptat provocarea și au găsit pantoful în 12 secunde, sigur sunt niște genii!

Ai la dispoziție 12 secunde pentru a găsi pantoful ascuns. Sursa foto: mirror.co.uk

Atenția la detalii face diferența. Iată unde se afla pantoful!

Misiunea nu este deloc una grea, însă, trebuie să privești cu atenție imaginea. Ochii noștri sunt obișnuiți să vizualizeze imaginea în ansamblu, fără să fie atenție la anumite detalii.

Dacă nu ai reușit să găsești pantoful, iar timpul alocat s-a terminat, nu te da bătut. Uită de timp și încearcă să-l găsești în ritmul tău. Poate fi destul de dificil, mai ales că imaginea este alb negru, iar elementele se îmbină toate.

Ca să îți fie mai ușor, își dăm un indiciu: focusează privirea spre centrul imaginii și uită-te la corpul ursului panda. Acolo se află și pantoful ascuns.

Pantoful se afla chiar între cei doi urși panda. Sursa foto: mirror.co.uk.

Deși nu a fost deloc ușor, cu siguranță a meritat tot efortul. Dacă vrei să îți mai testezi agilitatea și spiritul de observație, trebuie să știi că sunt fel de fel de astfel de provocări pe internet.

Se spune că rezolvarea unor astfel de teste este o modalitate excelentă prin care îți poți îmbunătăți funcțiile cognitive. Cu ajutorul lor, vei reuși să îți ții mereu antrenate memoria și vederea.

Please follow and like us:
Pin Share