Mai semnează Florin Tănase cu FCSB? Dezvăluirea făcută de Gigi Mustață: “Am vorbit cu el!”

Mai semnează Florin Tănase cu FCSB? Dezvăluirea făcută de Gigi Mustață: “Am vorbit cu el!”

FCSB a arătat ca o echipă în formă în primul meci din noul sezon. Roș-albaștrii s-au impus fără probleme în partida cu Corvinul Hunedoara din Supercupa României, iar acum elevii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii se pregătesc pentru preliminariile Champions League.

Gheorghe Mustață, verdict cu privire la transferul lui Florin Tănase

FCSB nu va avea deloc o vară liniștită. Bucureștenii vor lupta pe două fronturi: în campionat și în cupele europene. Roș-albaștrii vor debuta marți seara în preliminariile Champions League, împotriva echipei din San Marino, Virtus.

Gigi Becali a anunțat imediat după ce FCSB a câștigat titlul în Superliga României că va face transferuri pentru a crea la FCSB un lot valoros și numeros, astfel încât echipa să poată face față atât în campionatul intern, cât și în cupele europene. Până acum, la club au ajuns doar Daniel Popa, Marius Ștefănescu și David Kiki.

În ultimele luni, s-a vorbit intens în presă despre o posibilă revenire a lui Florin Tănase la FCSB. Mijlocașul a jucat în ultimele două sezoane în campionatul din Arabia Saudită, iar Gigi Becali a declarat că și l-ar dori la echipă pentru a aduce un plus de experiență.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei de la FCSB, a explicat la FANATIK SUPERLIGA situația lui Florin Tănase. Acesta a precizat că a purtat o discuție personală cu jucătorul în care i-a transmis că suporterii echipei își doresc să îl vadă din nou îmbrăcând tricoul roș-albastru.

„Nu știu. Deocamdată nu vreau să dezvălui ce am vorbit cu Tănase. Nu vreau să fac public. Am avut o discuție privată cu el. Eu mi-aș dori foarte mult să vină la echipă. I-am explicat și lui faptul că foarte mulți suporteri își doresc să vină acasă.

Are și el un pic de dreptate. Este la o vârstă în care, dacă prinde un contract mare în străinătate, merită să plece. Se știe, viața în fotbal este una scurtă. Dacă nu găsește, cu siguranță va semna (n.r. cu FCSB)”, a precizat Gheorghe Mustață la FANATIK SUPERLIGA.

Ce spune Florin Tănase despre o posibilă revenire la FCSB

Florin Tănase a jucat nu mai puțin de 228 de meciuri pentru FCSB, echipă la care a fost mult timp și căpitan. El a înscris 83 de goluri și a oferit 41 de pase decisive în perioada 2016-2022. Gigi Becali a obținut 3 milioane de euro din transferul său la Al-Jazira.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a spus în urmă cu 3 săptămâni Florin Tănase, conform IamSport.ro.

Mai SEMNEAZA Florin Tanase cu FCSB? DEZVALUIREA facuta de Gigi Mustata: “Am vorbit cu el!”

Please follow and like us:
Pin Share