Moment fabulos! Cum a reacționat Novak Djokovic, chiar în timpul meciului de la Wimbledon, după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024

Moment fabulos! Cum a reacționat Novak Djokovic, chiar în timpul meciului de la Wimbledon, după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024

Novak Djokovic l-a învins pe Alexei Popyrin la Wimbledon cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 și s-a calificat astfel în optimile de finală. Publicul a explodat în momentul în care „naționala celor trei lei” s-a calificat în semifinalele EURO 2024.

Moment fabulos! Cum a reacționat Novak Djokovic la calificare Angliei în semifinalele EURO 2024

Pe parcursul partidei dintre Novak Djokovic și Alexei Popyrin publicul a început să facă gălăgie și să se bucure, lucru mai puțin obișnuit la meciurile de tenis.

Motivul bucuriei și al entuziasmului s-a datorat calificării Angliei în semifinalele Campionatului European din Germania. „Naționala celor trei lei” s-a calificat după loviturile de departajare, Pickford reușind să pareze lovitura lui Manuel Akanji.

Novak Djokovic a oferit o reacție în stilul caracteristic, sârbul zâmbind și chiar simulând o lovitură de pedeapsă, tot acest lucru pe gazonul verde de la Wimbledon. Nu doar Anglia s-a calificat, „Nole” reușind să întoarcă soarta meciului cu Popyrin și să se impună în patru seturi.

Calificare băieților lui Gareth Southgate nu a fost singurul moment inedit de la partida lui Djokovic, după meci sârbul a propus modificarea modului în care se dispută primele tururi ale turneelor de Grand Slam, mai exact ca în primele runde ale competițiilor importante meciurile să fie decise doar de trei seturi.

„Cred că ar trebui să rămână cel mai bun din cinci. Singurul lucru la care poate mă gândesc să-l modific este că poate ar fi bine ca în rundele de deschidere partidele să se decidă la cel mai bun din trei seturi.

Și după aceste runde premergătoare fazelor finale să se creeze un sistem hybrid, în faza optimilor sau a sferturilor să se dispute cel mai bun din cinci. Acesta sunt eu și gândurile mele”, a declarat Novak Djokovic la conferința de presă.

WONDERFUL!

Center Court at #Wimbledon as England qualify for the #EURO2024 semi-finals during the match between Novak Djokovic and Alexei Popyrin. 😂#ANGSUI pic.twitter.com/MoWWbig0lZ

— Mel (@Mel_A_T) July 6, 2024

Anglia s-a calificat în semifinala EURO 2024

Englezii s-au calificat fără probleme în optimile de finală de la EURO 2024. Naționala „celor trei lei” a terminat pe primul loc în grupa C, cu 5 puncte acumulate. Victoria cu Serbia și remizele cu Danemarca și Slovenia i-au asigurat lui Gareth Southgate calificarea în optimi de pe primul loc.

În partida din optimi băieții trimiși pe teren de Gareth Southgate s-au calificat cu emoții, Jude Bellingham reușind să egaleze în ultimul minut, iar Harry Kane a dat lovitura de grație în reprizele de prelungire.

Anglia s-a calificat în semifinala Campionatului European din Germania după loviturile de departajare. „Naționala celor trei lei” urmează să o întâlnească în penultimul act al competiției pe Olanda, echipa care a eliminat-o pe România de la EURO.

Please follow and like us:
Pin Share