Neil Lennon, ultimele detalii despre Rapid înainte de startul SuperLigii: “Mai avem de acoperit două-trei posturi!”. Ce jucători pleacă

Neil Lennon, ultimele detalii despre Rapid înainte de startul SuperLigii: “Mai avem de acoperit două-trei posturi!”. Ce jucători pleacă

Giuleștenii au încheiat perioada de pregătire și s-au întors în țară. Înainte de primul meci din campionat, cu UTA Arad, Neil Lennon a oferit câteva declarații care îi privesc și pe tinerii de la Rapid.

Ce se va întâmpla cu tinerii de la Rapid? Neil Lennon a oferit un răspuns surprinzător

În cadrul unui interviu, antrenorul britanic a discutat despre transferuri și despre cum își dorește să arate lotul pentru acest sezon. În cadrul discuției, Neil Lennon a vorbit și despre tinerii de la Rapid, care au primit o veste surprinzătoare.

Noul antrenor al rapidiștilor își dorește să micșoreze lotul actual, dar și să întărească câteva poziții importante prin transferuri cheie. Totodată, jucătorii tineri vor rămâne sub contract cu Rapid, însă vor fi cedați sub formă de împrumut la alte echipe.

“Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îți place să îți faci treaba cu ușile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem niște modificări.

Lotul este puțin cam mare în acest moment, așa că va trebui să-l micșorăm. Câțiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutați către alte cluburi. În ceea ce privește aducerea altor jucători, vom vedea”, a spus Neil Lennon pe pagina de YouTube a celor de la Rapid.

Faptul că Neil Lennon susține că își dorește ca tinerii de la Rapid să fie împrumutați este un lucru puțin diferit de filosofia cu care a fost prezentat proiectul lui Dan Șucu. Acționarul majoritar vrea să investească în juniori și să le ofere o șansă, dar se pare că aceasta nu va fi direct la echipa mare a giuleștenilor.

Cel mai probabil, rapidiștii vor încerca să cucerească, cel puțin, un trofeu în acest sezon. Astfel, pentru îndeplinirea obiectivelor cu prima echipă, Lennon are nevoie de un lot cât mai competitiv, cu jucători care pot face față cerințelor ridicate. Așadar, vor încerca să crească jucătorii tineri pas cu pas.

“Suntem în discuții pentru a completa lotul”

La începutul lunii iulie, Viorel Moldovan a oferit un interviu pe pagina de Facebook a Rapidului. Noul președinte al giuleștenilor a discutat atunci despre Neil Lennon și despre transferuri.

“Sper să fie belșug pentru Rapid în acest sezon, să ne îndeplinim obiectivele. Cantonamentul decurge corect, ținând cont de această perioadă. Aștept să-i văd la lucru pe băieți, totul a fost perfect până în momentul de față, implicarea este totală.

Jucătorii se pregătesc foarte bine, metodologia a fost schimbată odată cu venirea lui Neil Lennon, se lucrează intens și sper să arătăm cât mai bine pe parcursul întregului sezon.

Per total sunt mulțumit de transferuri, mai avem de acoperit două-trei posturi ca să ne putem închide. Căutăm, suntem în discuții pentru a completa lotul și pentru a crea o echipă cât mai competitivă”.

Please follow and like us:
Pin Share