Spania – Franța se ciocnesc în drumul spre Berlin! Cota zilei pentru „finala” din semifinale la EURO 2024

Spania – Franța se ciocnesc în drumul spre Berlin! Cota zilei pentru „finala” din semifinale la EURO 2024

Spania este cea mai în formă națională de la EURO 2024. „La Furia Roja” va întâlni un adversar de calibru în drumul spre finala de la Berlin. Ibericii vor da piept în semifinalele competiției cu Franța și numai una va merge în finală. Nu este cazul pariorilor, care au doar de câștigat cu cota zilei la MOZZART BET.

Spania – Franța, duel de gală în semifinalele EURO 2024

Spania are verde pe linie la EURO 2024. Naționala lui Luis de la Fuente a trecut de grupe după ce le-a învins pe Croația (3-0), Italia (1-0) și Albania (1-0). În optimi, campioana europeană din 2008 și 2012 a trecut „en-fanfare” de Georgia (4-1).

În turul următor, Spania a eliminat Germania, țara-gazdă a Europeanului din acest an. Ibericii au sărbătorit, grație unui triumf obținut în prelungiri, scor 2-1. Toată atenția „Furiei Roșii” se îndreaptă către duelul-șoc împotriva Franței, care nu a impresionat până acum la EURO 2024.

Naționala „Cocoșului Galic” a debutat cu dreptul la turneul final și a învins Austria (1-0). Ulterior, naționala din Hexagon a remizat cu Olanda (0-0) și Polonia (1-1). În fazele eliminatorii, selecționata lui Didier Deschamps le-a trimis „acasă” pe Belgia (1-0) și Portugalia, la loviturile de departajare.

Ultima oară, Spania și Franța s-au întâlnit pe 10 octombrie 2021, în finala UEFA Nations League de la Milano. Vicecampioană mondială en-titre, Franța s-a impus cu 2-1, grație reușitelor lui Benzema și Mbappe.

Spania – Franța are loc marți, 9 iulie, ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen. Cota zilei la MOZZART BET presupune varianta „Pauză/Final: X/1”, care are o cotă ofertantă de 6,00. Pariorii pot da lovitura pe finalul Campionatului European.

Cine lipsește din Spania – Franța

Spania are două absențe notabile pentru duelul cu Franța din semifinalele EURO 2024. Luis de la Fuente nu îi va avea la dispoziție pe fundașul lateral dreapta, Dani Carvajal și nici pe fundașul central, Robin Le Normand. Ambii sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

De asemenea, Pedri este incert, din cauza unei accidentări la genunchi. La polul opus, Didier Deschamps are întreg lotul la dispoziție. Naționala „Cocoșului Galic” nu a mai triumfat la Campionatul European din 2000, când o învingea pe Italia în marea finală, scor 2-1.

În sferturi la acea vreme, francezii eliminau Spania (2-1). Înainte de fluierul de start, Spania are moralul ridicat, datorită unui joc fabulos. Totuși, Franța, campioană mondială în 2018, rămâne o forță a fotbalului mondial. Profită din plin de cota zilei de 6,00 la MOZZART BET: „Pauză/Final: X/1”.

6,00 este cota oferit de MOZZART BET pentru pronosticul „Pauză/Final: X/1” la meciul Spania – Franța din semifinalele EURO 2024

Please follow and like us:
Pin Share