DOUĂ ZODII care cel mai probabil vor experimenta abundență în iulie 2024

DOUĂ ZODII care cel mai probabil vor experimenta abundență în iulie 2024

La începutul lunii pe 2 iulie, Mercur intră în Leu, dând un aspect pozitiv lui Jupiter. Acest lucru ne permite să ne distrăm puțin și să socializăm mult mai mult. Apoi, minunata Venus va pătrunde și ea în zodia Leului pe 11 iulie, adăugând multă energie pozitivă cerului. Energia focului ne va umple cu mai mult optimism și bucurie și va continua să ne lumineze viața socială și abilitățile de rețea.

Luna Nouă în Rac din 5/6 iulie este echilibrul perfect pentru plasamentele cardinale pentru a iniția ceva puternic care îi poate ajuta să se simtă mai structurați și mai pregătiți pentru următoarele șase luni.

Marte va intra în Gemeni pe data de 20 iulie, un moment bun pentru creativi să se întoarcă să lucreze la proiectele lor artistice. Marte și Jupiter vor forma un duo dinamic care ne motivează să căutăm noi oportunități de a crește și de a învăța.

Luna Plină în Capricorn din 21 iulie va ecou aceleași mesaje din tranzitul din 21 iunie. De data aceasta, semnele cardinale de grad târziu vor experimenta energia puternică cea mai puternică.

Soarele intră în Leu pe 22, inițiind un nou ciclu de foc și semne fixe. Luna se încheie cu Mercur în Fecioară, sporind energia mercurială de pe cer.

Ce rol are Luna în relațiile de iubire. Cum ne influențează viațaRac

Încrederea și magia vor face luna iulie destul de specială pentru tine. Venus va fi încă în semnul tău, făcându-ți aura magnetică. Este un moment frumos să fii acolo pentru tine și să te iubești mai mult.

Relațiile din această lună se simt fructuoase, incitante și semnificative atunci când Luna Nouă intră în semnul tău pe 5. Înveți cum să-ți descoperi puterea și odată ce Venus intră în Leu pe 11, vei simți acest mesaj cel mai puternic în următoarele câteva săptămâni.

Jupiter în Gemeni te face să vrei să visezi și să începi cu planuri pe care le poți ajusta pentru anul următor. Când Marte intră în Gemeni pe 20, pasiunea și impulsul tău îți vor permite să-ți continui drumul către succes.

A munci din greu este firesc pentru tine, Saturn în Pești care face un trigon în semnul tău, făcându-te mai conștient de talentul și puterea ta. A doua Lună Plină în Capricorn pe 21 va fi o perioadă în care te simți de neoprit și pregătit să continui să mergi puternic.

Soarele intră în Leu pe 22, făcând din aceasta o perioadă fructuoasă de analiză profundă și planificare financiară, precum și de dobândire a mai multor cunoștințe. Intri în perioada de creștere, iubire de sine și abundență în iulie – atingerea stelelor nu va fi o problemă.

Citește continuarea aici

Zodii care pierd bani în luna iulie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare

Please follow and like us:
Pin Share