Semnal de alarmă pentru FRF după ce naționala a ajuns în optimi la EURO 2024: „S-ar putea să piardă banii de la UEFA!”

Semnal de alarmă pentru FRF după ce naționala a ajuns în optimi la EURO 2024: „S-ar putea să piardă banii de la UEFA!”

Procesul de intrare în legalitate a Federației Române de Fotbal ar putea însemna pierderi de milioane de euro. Tudor Iacov, președinte Progesului București, a dezvăluit un scenariu prin care FRF riscă să rămână fără banii de la UEFA.

Tudor Iacov, semnal de alarmă pentru FRF după ce naționala a ajuns în optimi la EURO 2024: „S-ar putea să piardă banii de la UEFA!”

Parcursul „tricolorilor” de la turneu final din Germania a adus un plus de imagine fotbalului românesc și nu numai. Calificarea la EURO 2024, rezultatele din grupe și prezența în optimi urmează să fie răsplătite de UEFA.

Totuși, FRF ar putea să piardă toți bani pe care îi are de încasat de la UEFA din cauza ultimei probleme apărute. Tudor Iacov este implicat în procesul de lungă durată în care este contestată funcționarea Federației.

Președintele echipei feminine de la Progresul București spune că FRF ar putea să piardă banii de la UEFA, dacă rezultatul ultimului proces ajunge la urechile celor de la UEFA. Suma nu ar fi deloc de neghijat pentru Răzvan Burleanu.

„Aseară am vorbit cu Florin Prunea și a zis că dacă află UEFA s-ar putea să nu mai vadă nici banii. Suma se duce spre 20 de milioane după calificarea în optimi. Nu mai pun și ce s-a mai luat pe bilete, deci sunt mulți bani”, a spus Tudor Iacov.

Adrian Mititelu, scandal în sala de judecată: „Urla la judecătoare”

Ștefan Popescu a oferit detalii de la procesul din Tribunalul București. Președintele FR de Pescuit Sportiv a dezvăluit că Adrian Mititelu a participat la un scandal în sala de judecată la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a țipat la judecătoare, însă până la urmă poliția a intervenit care l-a condus afară pe Adrian Mititelu. Acesta a și reacționat imediat după decizia Tribunalului București.

„Dânsul spunea că bagă un curator, nu am întâlnit noțiunea de curator la o federație sportivă prin codul de procedură. Domnul Mititelu este entuziast, dânsul nu are cunoștințele juridice necesare pentru a înțelege complexitatea asta.

Mititelu s-a dus la instanță și a început să urle la judecătoare. La o judecătoare trebuie să ai o anumită ținută când te duci într-o instanță. A început să urle prin sală, l-au dat afară cu poliția din sala de judecată”, a declarat Ștefan Popescu.

Please follow and like us:
Pin Share