Gemenele Timofte știu ce zodii vor termina vara în forță. Luna august aduce bani și belșug

Gemenele Timofte știu ce zodii vor termina vara în forță. Luna august aduce bani și belșug

Oana și Adina Timofte au dezvăluit ce zodii vor avea un fina de vară minunat. Bani, belșug și fericire își fac apariția în viața lor. Cunoscutele gemene știu la ce trebui să se aștepte nativii în următoarea perioadă.

Oana și Adina Timofte știu ce zodii vor avea o vară de vis

Oana și Adina Timofte știu ce le așteaptă pe zodii în această vară. Gemenele știu care sunt cei mai norocoși nativi și cum vor sta cu banii și cu relațiile în perioada care urmează.

Zilele norocoase ale Berbecilor sunt: 6, 19, 23, 27, 30. Pot merge în mai multe călătorii. Pe de altă parte, relația cu frații se îmbunătățește. Persoane din trecut s-ar putea întoarce în viața lor.

Taurii trebuie să fie atenți la datele de: 5, 9, 10,14, 23, pentru că sunt cele în care și-ar putea găsi sufletul pereche. Nativii acestei zodii, sunt sfătuiți de gemenele Timofte să acționeze pentru a nu pierde opțiunile.

Racii s-ar putea izola de alți oameni, iar unele afecțiuni de sănătate ar putea deveni cronice. Dacă există oameni care trec prin despărțiri, ar putea avea parte de un partaj destul de dificil.

Leii care sunt singuri vor putea să-și găsească vara aceasta sufletul pereche. E necesar să fie atenți la picioare, iar colaborările lor din această perioadă ar trebui analizate cu multă grijă.

Ce se întâmplă cu Vărsătorii

În ceea ce le privește pe Fecioare, pot avansa în carieră. Nativii acestei zodii, spun Oana și Adina Timofte pentru ciao.ro, vor putea obține chiar zodii de conducere. Unii reprezentanți își pot oficializa relația.

Balanțele sunt sfătuite să aibă grijă la dependențe. Pot avea discuții contradictorii atât acasă, cât și la serviciu. Pot să-și reia anumite studii dacă vor să evolueze. Scorpionilor li se pot aproba niște împrumuturi.

Pentru Săgetători apar mai multe oportunități din iubire. Își pot întâlni partenerul ideal, dar trebuie să fie atenți dacă semnează contracte. Capricornilor li se măresc responsabilitățile.

Vărsătorilor le surâde norocul când este vorba despre investiții și își doresc mai multă libertate. În viața Peștilor apar achiziții, vânzări de case, mașini terenuri. Pot interveni schimbări la locul de muncă.

„Filtrul principal în luna august va fi cel al banilor și vom lega parteneriate sau vom închide parteneriate în funcție de puterea financiară a indivizilor! Unii se pot retrage în singurătate pentru a face o analiză a relației de cuplu și sau căsătorie iar până în septembrie inclusiv mulți vor avea un alt statut!

Lupta de putere se va vedea la orice nivel al societății și ne putem aștepta chiar și la mai multe amenzi și datorii din trecut care revin pentru a fi plătite de beneficiarii lor!”, au declarat Oana și Adina Timofte, despre zodii, pentru sursa citată anterior.

Please follow and like us:
Pin Share