Accident mortal în Vrancea. O tânără de 22 de ani, decedată pe loc, și alte patru persoane, printre care și un copil de 4 ani, rănite

Accident mortal în Vrancea. O tânără de 22 de ani, decedată pe loc, și alte patru persoane, printre care și un copil de 4 ani, rănite

Un grav accident de circulație a avut loc în seara zilei de duminică, 7 iulie, pe DN 24, în afara localităţii Tişiţa, din județul Vâlcea. O tânără de 22 de ani a murit pe loc, iar alte patru persoane, printre care și un copil de doar patru ani, au fost rănite.

Tânără de 22 de ani, decedată într-un accident rutier în Vâlcea

Primul apel la numărul de urgență 112 a venit la ora 19.31. Autoritățile erau înștiințate cu privire la un accident rutier produs pe DN 24, în afara localității Tișița, din Vrancea. La circa 20 de minute de la apelul primit, polițiștii de la Serviciul Rutier Vrancea sosiți la fața locului transmitea că patru persoane au fost rănite în urma coliziunii a două autoturisme.

„În acest moment, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea intervin la un eveniment rutier sesizat prin SNUAU 112 la ora 19.31, produs pe DN 24, în afara localității Tișița.În urma coliziunii ce a avut loc intre două autoturisme a rezultat rănirea a patru persoane (conducătorul unuia dintre autoturisme, 2 femei și un minor, de aproximativ 4-5 ani), dintre care una în stare foarte gravă.Circulația se desfășoară in condiții normale”, a fost informația transmisă de IPJ Vrancea, înainte de ora 20.00.

Cincisprezece minute mai târziu polițiști transmitea că una dintre cele patru victime, o tânără de 22 de ani, și-a pierdut viața, iar o altă femeie, pasageră și ea, se află în stare gravă. În ceea ce-l privește pe șoferul autoturismului și copilul de patru ani, aceștia erau răniți ușor.

„Din nefericire, una dintre femeile rănite, în vârstă de 22 de ani, a decedat.Cealaltă femeie este rănită grav, iar conducătorul auto și minorul răniți ușor. Toate cele 4 persoane sunt din județul Vrancea.Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, transmitea tot IPJ Vrancea.

În același timp, cei de la ISU Vrancea transmitea că la fața locului au fost trimise trei ambulanțe și o autospecială pentru stingerea incendiilor.

„Pompierii militari au intervenit cu 2 echipaje în urma accidentului rutier produs in zona Tisița, în care au fost implicate două autoturisme și au rezultat 5 victime. La fata locului s-au deplasat și reprezentanți SVSU Mărășești cu o autospecială de stins incendii, precum și trei ambulanțe SAJ Vrancea”, era comunicatul celor de la ISU Vrancea.

Copilul de patru ani, traumatism cranian deschis

Nu avem informații din partea autorităților cu privire la circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, însă din imaginile de la fața locului se poate observa că unul dintre autoturisme a fost lovit puternic lateral, iar un altul are o avarie frontală.

În ceea ce privește starea victimelor, cei de la Serviciul de Ambulanță Județeană au precizat că cei doi bărbați, șoferii celor două autoturisme au suferit răni ușoare, și au refuzat să fie transportați la spital. Copilul de patru ani în schimb a fost preluat de către o ambulanță, prezentând un traumatism cranian deschis.

„Astăzi la ora 19:22 Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier produs pe DN2 Tișița spre Tecuci în care au fost implicate două autoturisme. Spre locul solicitării au fost direcționate trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ)Vrancea : două tip B2 și una tip C2 .

La locul solicitării echipajele medicale de urgență au identificat cinci victime : doi bărbați conștienți ce prezentau escoriații – au refuzat transportul la spital ; copil în vârstă de 4 ani conștient, ce prezenta traumatism cranian deschis preluat de ambulanța C2 și transportat la spital , victimă de sex feminin în vârstă de 25 ani , conștientă ce prezenta traumatism antebraț drept care a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani de către o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean(SAJ)Vrancea  tip B2 și o victimă de sex feminin în vârstă de 22 ani decedată”, se arată în comunicatul SAJ Vrancea.

Please follow and like us:
Pin Share