Variantă fabuloasă pentru pariul zilei de la EURO 2024. Cota uriașă cu care poți da lovitura

Variantă fabuloasă pentru pariul zilei de la EURO 2024. Cota uriașă cu care poți da lovitura

Campionatul European ia o scurtă pauză după faza sferturilor de finală, dar pariorii nu trebuie să se panicheze. Sunt doar două zile fără fotbal, în care pot să facă profit cu pariurile zilei de la FAVBET dacă vor alege inspirat cele mai interesante pronosticuri antepost.

Pariul zilei de la EURO 2024 vine cu o variantă îndrăzneață

Ne apropiem cu pași repezi de deznodământul final al EURO 2024, dar asta nu înseamnă că nu mai poți da încă marea lovitură cu pariul zilei. Totul este să știi să alegi inspirat din oferta bogată oferită de FAVBET.

De această dată propunerea noastră este una îndrăzneață și sună așa: ”același jucător va înscrie un gol și va primi un cartonaș roșu într-un meci”. Este o variantă riscantă, dar care este răsplătită pe măsură.

Mai avem 3 meciuri de jucat la turneul final din Germania și orice este posibil, mai ales că în competiție au mai rămas cele mai bune 4 echipe. Tensiunea este la limita superioară și este normal ținând cont de importanța trofeului pus în joc.

Așa că nu ar fi exclus ca pronosticul pe care vi-l propunem să se întâmple într-una dintre semifinale sau poate chiar în marea finală programată duminică, 14 iulie, pe Olympiastadion din Berlin.

O astfel de variantă este totuși greu de realizat, însă de aceea și FAVBET pune la bătaie o cotă imensă. Astfel, pentru ”același jucător va înscrie un gol și va primi un cartonaș roșu într-un meci” este o cotă de 12,00. Și ca pariul să fie mai atractiv sunt incluse și cele 2 reprize de prelungire, dar nu și loviturile de departajare.

Care sunt semifinalele ce pot aduce bani mulți

În prima semifinală de la EURO 2024, marți, 9 iulie, de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen, se vor înfrunta Spania și Franța. Ibericii au arătat cam cel mai bine până acum, dar vin după o semifinală nebună cu Germania și au câteva absențe importante.

De partea cealaltă, naționala ”cocoșului galic” au trecut la loviturile de departajare de Portugalia. Problema francezilor o reprezintă lipsa eficacității, ei înscriind doar 3 goluri în 5 partide, dintre care două autogoluri și o reușită din penalty.

Miercuri, 10 iulie, de la ora 22:00, Olanda și Anglia se vor întâlni pe Signal Iduna Park din Dortmund. Batavii au avut o revenire fantastică în fața Turciei, în timp ce britanicii au scăpat și în fața Elveției de o eliminare prematură reușind să se impună la loteria penalty-urilor

12,00 este cota la FAVBET pentru ”același jucător va înscrie un gol și va primi un cartonaș roșu într-un meci (inclusiv în prelungiri, dar nu și la loviturile de departajare)”

Please follow and like us:
Pin Share