S-a ales primarul de la Costinești

RMAG news

S-a ales primarul de la Costinești. În sfârșit, localitatea de la malul mării intră în rândul lumii și va avea un edil.  Dumitru Jeanu pare că a câștigat un nou mandat de primar cu 12 voturi în fața contracandidatului Gheorghe Mechenici.

Din cele 2.026 de voturi exprimate în cele două secții din comuna Costinești în cadrul scrutinului, Dumitru Jeanu, de la PSD, a primit în cele două secții un număr de 1020 de voturi, Gheorghe Mechenici, de la PNL, – 1008 voturi, Călin Mugurel Radu, de la AUR, – 64 de voturi. 12 voturi din ambele secții de votare sunt nule, potrivit ziuaconstanța.ro.

„Dragi cetățeni ai Comunei Costinești, prin voia voastră și cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a facut dreptate.
Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte pentru că ați ieșit încă o dată la vot în număr mare și pentru încrederea acordată.
Mergem împreună spre un nou mandat în care voi rămâne în continuare Primarul tuturor locuitorilor din Schitu și Costinești pentru că toți avem același ideal: să facem din Comuna Costinești un loc mai bun și mai prosper.
Așa să ne ajute Dumnezeu!“, scria dis de dimineață Jeanu pe pagina sa de FB.

Trei competitori au intrat în cursa pentru funcția de primar al Costineștiului: Dumitru Jeanu (PSD) – actual edil în Costinești, Gheorghe Mechenici (PNL) – viceprimarul comunei și Călin Mugurel Radu (AUR).

Scrutinul din 7 iulie a.c. s-a organizat ca urmare a anulării alegerilor din data de 9 iunie 2024.

The post S-a ales primarul de la Costinești appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share