Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă lui Gigi Becali și Adrian Mititelu în războiul cu FRF: “Burleanu e mai tare decât Iohannis”

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă lui Gigi Becali și Adrian Mititelu în războiul cu FRF: “Burleanu e mai tare decât Iohannis”

Războiul cu FRF a început atunci când Gigi Becali și Adrian Mititelu au intrat în contradictoriu cu Răzvan Burleanu. Fiecare patron are nemulțumirile sale, însă problema comună este modul prin care șeful Federației “impune” anumite reguli în fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă lui Gigi Becali și Adrian Mititelu în războiul cu FRF: “Burleanu e mai tare decât Iohannis”

Așadar, despre războiul cu FRF purtat de Gigi Becali și Adrian Mititelu a discutat și Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF cunoaște destul de bine situația Federației, dar și puterea pe care Răzvan Burleanu o are în această luptă.

Astfel că Mitică Dragomir îi sfătuiește pe cei doi patroni de la FCSB și FC U Craiova să se oprească, deoarece nu vor avea nicio șansă să îl oprească pe șeful forului din fotbalul românesc.

“Nu e jale, că nu se întâmplă nimic. Vedeți-vă de treabă. Ștefan Popescu este un băiat foarte deștept. El a descâlcit ițele. Eu l-am descoperit pe el și el pe mine. El are dreptate în totalitate, 100%. Asta s-a știut din totdeauna, că Federația trebuie să intre în legalitate.

Da, Federația este în ilegalitate, pentru că a dat justiția verdictul, dar în două săptămâni intră în legalitate. Ei să apeleze la Popescu, care știe să le rezolve problema în timpul ăsta. Mititelu niciodată nu o să câștige războiul cu Federația, pentru că ei sunt stat în stat. 

Pe Burleanu nu îl mișcă nimeni decât hotărârea Adunării Generale. Dacă se implică cineva să cheme președinții să îi amenințe, așa cum s-a întâmplat cu schimbarea lui Mircea Sandu. Burleanu e mai tare decât Iohannis”, a declarat Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

“Federația va intra în legalitate”

Dumitru Dragomir a recunoscut că FRF funcționează ilegal în acest moment. Însă, fostul președinte LPF susține că forul fotbalului românesc poate intra repede în legalitate, iar acest lucru depinde de un singur aspect.

“În funcție de ce va cere instanța, Federația va intra în legalitate. Doar să facă ceea ce vor cere ei. Nu se poate să faci altă Federație. Asta care e acum, e de fapt o asociație. Nu se poate așa ceva, pentru că nu votează nimeni cu Gigi și cu Mititelu. Nu e ca atunci când m-au dat pe mine afară.

Burleanu este foarte tare, e tare și politic și în servicii, e tare în toate. Gigi e foarte deștept. Eu o să îi spun să meargă pe blat, pentru că iar se bagă într-un vârtej în care s-ar putea să iasă nasol. Te duci la război dacă știi că vei câștiga. Așa e și în sport”, a mai spus fostul președinte LPF.

Mitică Dragomir, sfaturi pentru Adrian Mititelu și Gigi Becali în războiul cu FRF

2.30 este cota SUPERBET ca FCSB să câștige titlul în Superliga 

Please follow and like us:
Pin Share