Universitatea Craiova, fără doi titulari la primul meci din SuperLiga! EURO 2024 le-a dat peste cap planurile oltenilor. Exclusiv

Universitatea Craiova, fără doi titulari la primul meci din SuperLiga! EURO 2024 le-a dat peste cap planurile oltenilor. Exclusiv

Universitatea Craiova nu îi va avea în lot la meciul cu Hermannstadt, vineri, 12 iulie, pe Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili. FANATIK a aflat că cei doi fotbaliști prezenți la EURO 2024 au primit liber și vor reveni pe teren după confruntarea de la Sibiu.

Universitatea Craiova, fără doi titulari la primul meci din SuperLiga! EURO 2024 le-a dat peste cap planurile oltenilor

Deși l-a recuperat pe Ștefan Baiaram, Costel Gâlcă nu va avea întreg lotul la dispoziție pentru debutul în noul sezon de SuperLiga împotriva lui Hermannstadt, vineri, de la ora 21:30. Din informațiile FANATIK, Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili nu vor face deplasarea pentru meciul cu Hermannstadt de pe „Municipalul” din Sibiu.

Cei doi fotbaliști titulari în sezonul precedent la Universitatea Craiova au fost prezenți la EURO 2024 cu echipa națională. Astfel, Nicușor Bancu și Anzor au primit liber din partea clubului până pe 12 iulie și se vor alătura lotului după duelul cu Hermannstadt.

Nicușor Bancu a fost titular în toate cele 3 meciuri ale României din grupa de la EURO 2024. Căpitanul clubului din Bănie a fost suspendat pentru duelul din optimi cu Olanda pentru cumul de cartonașe galbene.

Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili, piese de bază la Universitatea Craiova

De cealaltă parte, Anzor a fost titular în naționala Georgiei la duelurile cu Turcia (1-3) și Cehia (1-1), dar și rezervă utilizată cu Portugalia. La fel ca în cazul lui Nicușor Bancu, mijlocașul georgian a fost suspendat la duelul din optimi, cu Spania.

Nicușor Bancu și Anzor Mekvabishvili sunt titulari incontestabili la Universitatea Craiova. Dacă în cazul „veteranului” din apărarea oltenilor situația este clară, de cealaltă parte, Anzor Mekvabishvili s-a integrat excelent și a devenit titular pentru olteni la mijlocul terenului.

Adus de Universitatea Craiova la începutul anului de la Dinamo Tbilisi, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, Anzor Mekvabishvili a adunat 20 de apariții în tricoul alb-albastru, însă fără să marcheze vreun gol sau să reușească vreo pasă decisivă.

Costel Gâlcă își pune la treabă noile transferuri

Universitatea Craiova a dezamăgit în meciurile amicale din cantonamentul din Austria. Oltenii au înregistrat 3 înfrângeri și o singură victorie. Reveniți în țară, oltenii au mai jucat un meci de pregătire, cu CSC Șelimbăr, scor 1-0 la baza sportivă Lunca Jiului.

Costel Gâlcă va putea testa noile transferuri pentru prima oară într-un meci oficial. Oltenii i-au adus în perioada de transferuri din vară pe Silviu Lung Jr., Takuto Oshima, Gregorio Sierra, Carlos Mora și Luis Paradela.

23,83 de milioane de euro este valoarea lotului Universității Craiova, potrivit Transfermarkt.com
5 transferuri a făcut Universitatea Craiova până acum în mercato estival

Please follow and like us:
Pin Share