Harry Kane nu mai e dorit în echipa de start a Angliei la EURO 2024: „E leneș! Chiar mă enervează!” Comparația cu Cristiano Ronaldo

Harry Kane nu mai e dorit în echipa de start a Angliei la EURO 2024: „E leneș! Chiar mă enervează!” Comparația cu Cristiano Ronaldo

Căpitanul echipei naționale a Angliei, Harry Kane, a fost “pus la zid” de către analiștii sportivi englezi. Aceștia consideră că atacantul nu s-a impus până acum la nivelul așteptărilor și că este ieșit complet din formă.

Harry Kane, aspru criticat pentru prestația de la EURO 2024

Naționala Angliei a reușit să avanseze în semifinalele EURO 24 după ce a învins-o pe Elveția cu 5-3 la loviturile de departajare. Elevii lui Gareth Southgate ajuns în penultimul act al competiției fără să impresioneze cu jocul lor.

Elveția, fosta adversară a României din preliminarii, a avut ghinion. Starul lui Manchester City, Manuel Akanji, a trimis mingea fix în brațele lui Jordan Pickford și i-a trimis pe britanici în semifinalele Campionatului European.

Harry Kane a jucat în meciul contra Elveției până în minutul 109, apoi a fost înlocuit de Ivan Toney. Deși a marcat de două ori la acest turneu final, golgheterul lui Bayern Munchen este contestat de analiștii britanici.

“Nu pare în formă, e leneș. Chiar mă enervează. Sunt îngrijorat că avem un Ronaldo în echipă și că trebuie să jucăm cu el. Este o problemă la acest turneu, chiar este. Pur și simplu încetinește jocul”, a declarat Jamie O’Hara, fostul jucător a lui Tottenham sau Wolves, potrivit talksport.

“Este la fel cum Martinez nu l-ar fi folosit pe Ronaldo. Dar imaginează-ți cum ar fi reacționat oamenii? Este dificil, nu există un răspuns corect la această situație. Dar înțeleg ceea ce spui și sunt de acord cu tine. Kane este departe de forma sa”, a adăugat Jason Cundy, fotbalist care a evoluat la Chelsea și Ipswich.

Harry Kane, marcatorul de serviciu care nu strălucește la EURO 2024

Chiar dacă performanțele sale nu au stârnit așteptările experților din presa sportivă a Angliei, Harry Kane este un atacant care și-a demonstrat valoarea la echipele unde a jucat. La Tottenham, formație pentru care a evoluat timp de peste 15 ani, Kane a înscris în 435 de meciuri în tricoul lor un număr de 280 de goluri în toate competițiile și a fost cel mai bun marcator în Premier League de 3 ori.

La Bayern Munchen, echipă la care a ajuns anul trecut în schimbul a 95 de milioane de euro, Harry Kane și-a doborât propriul record și a reușit să dea 36 de goluri in 32 de meciuri doar în Bundesliga. În total, englezul în vârstă de 30 de ani are 44 de reușite în 45 de partide disputate pentru bavarezi.

Pentru echipa națională, Kane a marcat 65 de goluri în 96 de meciuri jucate și ocupă prima poziție în clasamentul marcatorilor. Pe locul 2 se află fosta glorie a lui Manchester United, Wayne Rooney,  la 12 goluri distanță.

Please follow and like us:
Pin Share