Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre relația cu fiul său, Bebeto: ”Va crește, va înțelege”

Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre relația cu fiul său, Bebeto: ”Va crește, va înțelege”

Laurențiu Reghecampf a spus adevărul despre relația cu fiul său, Bebeto. Sportivul consideră că băiatul din mariajul cu Anamaria Prodan va crește și va înțelege ce s-a întâmplat, în realitate, între cei doi părinți ai săi.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se înțelege cu fiul său, Bebeto. Ce vrea să facă cât mai repede antrenorul de fotbal pentru a fi mai aproape de băiatul care a rămas în grija fostei partenere de viață, Anamaria Prodan.

Sportivul susține că își dorește să petreacă mai mult timp cu adolescentul, dar și să aibă o discuție sinceră cu acesta. Vedeta recunoaște că legătura s-a răcit în ultima perioadă, dar are încredere că se va schimba curând.

„Cu Bebe relația nu este încă 100% ok, dar, cu siguranță, în scurt timp, relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine, deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile.

Vom avea, la un moment dat, o discuție amândoi, fără să fie controlat de nimeni”,  a mărturisit Laurențiu Reghecampf despre fiul său, Bebeto, în podcast-ul moderat de Ameri Nasrin pe canalul său de Youtube.

Laurențiu Reghecampf: ”Eu m-aș ocupa dacă aș fi lăsat”

Laurențiu Reghecampf a discutat și despre acuzațiile care i se aduc din partea fostei partenere de viață. Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că antrenorul de fotbal nu își caută fiul și că nu petrece timp cu el.

În plus, sportivul este conștient că adolescentul de 15 ani are foarte multe lucruri de procesat după despărțirea de mama sa. Vedeta își dorește o relație liberă și sinceră și spune că nu îl condamnă, realizând că în adâncul sufletului este supărat.

Mai mult decât atât, antrenorul de fotbal susține că e dreptul lui Bebeto să fie supărat, dar este ferm convins că va veni momentul în care va depăși aceste lucruri și că relația dintre ei va fi așa cum a fost întotdeauna.

„Mie nu-mi convine să am o relație cu Bebe și să o sun pe Ana (n.r. – Prodan) să-i cer voie, cum este acum. Cu toate că ea declară peste tot că eu nu mă ocup, dar eu m-aș ocupa și aș face foarte multe lucruri dacă aș fi lăsat.

Dar nu să fiu controlat. Nici măcar nu m-am dus cu poliția, să pun copilul să aleagă…mergi cu taică-tu, niciodată!”, a mai spus Laurențiu Reghecampf despre legătura cu fiul său, Bebeto.

Please follow and like us:
Pin Share