Imagini șocante în București: bărbat de 57 de ani, înjunghiat în fața mai multor persoane, lângă un magazin

Imagini șocante în București: bărbat de 57 de ani, înjunghiat în fața mai multor persoane, lângă un magazin

Un incident deosebit de grav a fost raportat pe o stradă din București, acolo unde un bărbat a fost înjunghiat în abdomen de către un alt individ. Care e starea victimei și ce s-a întâmplat cu agresorul.

Bărbat de 57 de ani, înjunghiat în abdomen pe o stradă din București. Agresorul, arestat preventiv

Evenimentul dramatic din Capitală s-a petrecut vineri, în jurul orelor 22.30, în fața unui magazin din Sectorul 6. Aici, un bărbat de 57 de ani a fost înjunghiat de două ori cu cuțitul în zona abdomenului de un alt individ.

Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se văd și alte persoane aflate în zona agresiunii, care nu intervin în ajutorul victimei.

Atacatorul, un bărbat de 47 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Până în acest moment, procurorii care au preluat cazul nu au stabilit motivul agresiunii. Se pare că ambii bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice.

Atacatorul a fost prins rapid de oamenii legii. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii nu au stabilit motivul agresiunii. ”La data de 06.07.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 47 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă.

Oamenii legii au prezentat și filmul agresiunii. Astfel, se pare că vineri, 5 iulie, în jurul orei 22:38, în timp ce se afla în faţa unui magazin din Bucureşti, în Sectorul 6, agresorul a înjunghiat-o de două ori cu cuţitul în zona abdomenului pe persoana vătămată.

Victima, un bărbat în vârstă de 57 de ani, s-a ales cu plăgi înjunghiate torace-anterior şi plăgi înjunghiate în zona abdomenului. Din fericire, bărbatul atacat a fost salvat grație intervenției echipajelor medicale de urgenţă.

Agresiunile au fost exercitate în public. De față au fost mai multe persoane cărora le-au fost insuflate sentimente de teamă, revoltă și insecuritate, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, au precizat anchetatorii, citați de Agerpres.

Inițial, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, magistrații de la Tribunalul București au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Please follow and like us:
Pin Share