Sindicalist Tarom: domnul Grindeanu știe să arunce pisica

RMAG news

După ce mai multe curse au fost anulate de TAROM, luni dimineață „din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a solicitat managementului companiei să ia urgent măsuri pentru situația creată.

Curse TAROM anulate pe Otopeni. Reacția ministrului Grindeanu

“Domnul Grindeanu știe să arunce pisica în ograda altuia întotdeauna. Acum îl scoate vinovat pe domnul director al companiei TAROM despre lipsa acută de piloți, dar oare domnul Grindeanu a uitat că în 2020 de la 1890 de salariați prin planul de restructurare a dat afară 800 de salariați ai companiei TAROM? A știut despre această lipsă de piloți și despre lipsa acută de personal tehnic în cadrul companiei TAROM? A știut că acest personal nu se poate forma peste noapte”, a afirmat sindicalistul Narcis Pașcu, într-o intervenție pentru B1 TV.

„Nu este posibil ca domnul Grindeanu să își bată joc în acest hal de piloții și angajații companiei TAROM. Întrebați-l pe dumnealui de ce este un om iresponsabil când este vorba de brandul național care se numește TAR. De ce  permis ca această restructurare să fie efectuată numai asupra personalului? Și în continuare văd pe Facebook că dă vina tot pe personal, că personalul este vinovat, nu factorul politic și acționarul majoritar”, a mai precizat Narcis Pașcu.

 

The post Sindicalist Tarom: domnul Grindeanu știe să arunce pisica appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share