Valea Oltului, închisă. După ce Grindeanu a zis că lucrările pe timp de noapte „sunt excluse”, Ciolacu anunță că se ia în calcul această variantă

Valea Oltului, închisă. După ce Grindeanu a zis că lucrările pe timp de noapte „sunt excluse”, Ciolacu anunță că se ia în calcul această variantă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, 8 iulie, că, împreună cu ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, analizează ca parte din lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii, informează agenția News.ro. Începând de azi, circulația pe DN7, între Boița (Sibiu) și Brezoi „Vâlcea), este închisă timp de o lună.

„Am văzut şi nişte imagini că au căzut nişte stânci. Totuşi, viaţa este prioritară, ca şi în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viaţă este primul drept pe care îl avem”, a declarat premierul Ciolacu.

„Împreună cu domnul Grindeanu, analizăm ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopţii. Era evident că se va crea un disconfort. Dar nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci pe ei”, a completat el.

Anterior, Sorin Grindeanu declarase că „nu se pot face defrişări pe timp de noapte în păduri pe versanţi, fiindcă, în primul rând nu se pot, dar a pune în pericol şi viaţa celor care fac aceste defrişări şi productivitatea. Nu facem defrişări noaptea!”.

Sorin Grindeanu si premierul Marcel Ciolacu. Foto: Hepta

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, s-a închis, începând de luni dimineaţă, timp de o lună. Maşinile nu pot circula în intervalul 6.00-20.00, cu excepţia celor al instituţiilor de intervenţie, care vor fi însoţite de echipaje ale constructorului.

Riveranii beneficiază de două intervale speciale pentru a se putea duce/ întoarce de la serviciu

CNAIR a stabilit rute ocolitoare, de unde a ridicat orice restricţie, iar CFR a suplimentat numărul de garnituri.

Imagini de la lucrările de defrișare au fost difuzate de CNAIR.

Sursă video: Facebook.com / CNAIR

  

  

Please follow and like us:
Pin Share