Semne de întrebare în privința numirii lui Viorel Moldovan ca președinte la Rapid: „Să iasă public și să spună”

Semne de întrebare în privința numirii lui Viorel Moldovan ca președinte la Rapid: „Să iasă public și să spună”

Marian Iancu încă are semne de întrebare în privința numirii lui Viorel Moldovan în conducerea giuleștenilor. Fostul patron din SuperLiga a vorbit despre ce ar trebui să facă fostul atacant ca și președinte la Rapid București.

Marian Iancu, semne de întrebare în privința numirii lui Viorel Moldovan ca președinte la Rapid: „Să iasă public și să spună”

Viorel Moldovan a acceptat propunerea lui Dan Șucu și a devenit noul președinte de la Rapid București după plecarea lui Daniel Niculae. Marian Iancu nu vrea ca fostul atacant din Giulești să fie doar o „piesă de decor” în conducerea grupării de sub Podul Grant.

„Pentru mine e un test și pentru Viorel Moldovan ca și conducător. Vreau să văd dacă este un conducător care are un cuvânt de spus datorită experienței lui venite din iarbă. Comisarul a venit din iarbă, știe cum se mănâncă varza de pe teren.

Echipa trebuie să fie mai puternică prin aportul lui. Eu vreau să iasă public și să spună cu argumente dacă se merită sau nu ca un jucător de tipul lui Rrahmani să iasă din primii 11. Dacă nu face asta înseamnă că e decor, punctează doar ca cine a fost el ca jucător.

Ai venit, pentru ce te-a adus? Te-a adus ca și conducător, datorită experienței, calității și cunoștințelor tale. A fost și vârf de atac și știe ce înseamnă aportul echipei. O echipă care are obiectiv trebuie să dea un gol mai mult ca adversarul, echipa trebuie să fie pregătită să dea gol pe teren.

În special atacanții dau gol. Dacă vizez să fac bani cu ei atunci nu mai trebuie să vin să spun un obiectiv. Spui că ești doar un club de transit, care vinde și dacă îndeplinește și obiective e bine”, a spus Marcel Iancu la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Dezvăluiri din culise de la Rapid: „Primul conflict major de la Rapid va fi între Săpunaru și Lennon”

Cristi Săpunaru și-ar putea lua adio de la primul „11” în mandatul lui Neil Lennon la Rapid București. Horia Ivanovici este de părere că între căpitanul din Giulești și tehnicianul scoțian va exista un conflict, dacă legenda de sub Podul Grant își va pierde locul de titular.

„Primul conflict major de la Rapid va fi între Săpunaru și Lennon. Săpunaru are o vârstă, cred că Lennon nu e dat pe spate de Săpunaru. Probabil că Lennon vrea să facă o echipă pentru viitor. Nimeni nu îi contestă valoare lui Săpunaru, dar nici Cristiano Ronaldo nu mai este Cristiano Ronaldo la vârsta asta.

Primul conflict care va fi la Rapid va fi între Lennon și Săpunaru, vă dau scris”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

“RAPID NU TERMINA MAI SUS DE LOCUL 5! ” Marian Iancu, PREVIZIUNI SUMBRE pentru Dan Sucu

Please follow and like us:
Pin Share