Decizia cântăreței Nicki Minaj de a-și anula concertul de la SAGA Festival, în centrul atenției presei online

Decizia cântăreței Nicki Minaj de a-și anula concertul de la SAGA Festival, în centrul atenției presei online

Într-un veritabil weekend al festivalurilor, în centrul atenției s-a aflat, duminică, decizia cunoscutei cântărețe Nicki Minaj de a-și anula concertul de pe scena SAGA Festival.

Presa online, val de materiale după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival

La SAGA Festival trebuia să ajungă și cunoscuta Nicki Minaj, însă pe ultima sută de metri aceasta și-a anulat vizita în România. Subiectul a generat multe mențiuni în sursele de presă online și Facebook relevante, notează Informat.ro.

O monitorizare a celor de la NewsVibe indică faptul că multe din aceste mențiuni au avut un impact notabil, măsurat la nivelul publicului potențial atins. În ultimele zile, un impact important l-au avut și mențiunile despre artistă. S-a întâmplat asta atunci când Festivalul SAGA își promova lista de invitați de peste hotare.

Dacă ne referim strict la momentul șoc de duminică, cu anunțul legat de anularea concertului lui Nicki Minaj, trebuie spus că acesta a generat un număr crescut de căutări pe Google.

Cu toate acestea, conform sursei citate, s-a observat o preocupare mult mai ridicată pentru teme precum Bacalaureat, în contextul în care luni se aștepta publicarea rezultatelor.

Cel mai mult despre subiectul ”Nicki Minaj” au scris publicațiile online centrale. În topul mențiunilor generate de subiectul de la SAGA Festival se află în principal surse media mainstream cu un impact estimat ridicat.

În privința emoji-urilor utilizate, cele mai multe au fost cele care arată surprindere și dezamăgire față de decizia artistei de anulare a concertului. Hashtag-urile folosite au fost cele legate de evenimentul de ieri, dar și de festival, ca atare.

Subiectul de la SAGA Festival 2024 a generat interes la nivel local. Cel mai ridicat a fost în centrul țării, în Iași și Constanța. Au existat însă puține mențiuni în sursele online locale.

Nume importante din muzica internațională și cea internă s-au aflat, în ultimele zile, pe scenele festivalurilor Neversea și SAGA. Printre acestea: Rita Ora, Sickick, Loreen, I Hate Models, Deborah de Luca sau Mau P.

Please follow and like us:
Pin Share