Tragedie în fotbalul mondial! Un copil de doar 12 ani a decedat pe teren

Tragedie în fotbalul mondial! Un copil de doar 12 ani a decedat pe teren

Un copil de doar 12 ani a murit în timpul unei meci de juniori în Haiti. Vestea a șocat profund în țara din arhipelagul Caraibe și mai ales comunitatea din Arroio do Meio, Valea Taquari.

Un fotbalist de doar 12 ani a murit în Haiti la doar 3 minute după ce a intrat pe teren

Sterdji Charlotin era pe teren pe stadionul Sete de Setembro din cartierul São Caetano. Fusese introdus de doar trei minute când s-a prăbușit pe teren. Medicii au intervenit rapid, l-au transportat la spitalul São José , însă nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul său la

Copilul în vârstă de doar 12 ani era membru al academiei Pratas da Casa, unde juca de aproximativ un an. Poliția haitiană așteaptă ca spitalul să emită certificatul de deces înainte să deschidă o investigație cu privire la moartea sa extrem de suspectă.

Sterdji a fost îmormânat deja la Cimitirul Municipal Bela Vista din Arroio do Meio, unde a fost însoțit pe ultimul drum colegi, dar și de mulți alți oameni din localitate, marcați profund de drama familiei.

Clubul, mesaj plin de durere după moartea puștiului

Clubul a publicat un comunicat emoționant în care și-a exprimat regretul pentru această tragedie: „Suntem cu toții în doliu și vrem să transmitem condoleanțe familiei lui Sterdji Charlotin”.

Sterdji Charlotin era elev în clasa a cincea la școala João Beda Korbes din cartierul Aimore. Conducerea instituției a fost de asemenea extrem de marcată de această tragedie și și-a arătat susținerea pentru familiei, colegi și prieteni.

Un alt jucător tocmai a decedat la 31 de ani. Este colegul lui Mohamed Salah de la naționala Egiptului

Ahmed Refaat, atacant în vârstă de 31 de ani legitimat la Future, în prima ligă din Egipt. Coechiperiul lui Mohamed Salah de la națională a decedat pe data de 6 iulie, la primele ore ale dimineții.

Fotbalistul a suferit un stop cardiac și medicii nu au mai putut face nimic în afară de a constata decesul său când a ajuns la spital: „Fie ca Domnul să le dea răbdare familiei și celor dragi”, a transmis starul lui Liverpool.

Please follow and like us:
Pin Share