Alvaro Morata nu mai e fericit la Atletico Madrid: „Sunt momente complicate pentru mine în Spania”

Alvaro Morata nu mai e fericit la Atletico Madrid: „Sunt momente complicate pentru mine în Spania”

Alvaro Morata (31 de ani) este deschis pentru o posibilă plecare după terminarea Campionatului European. Atacantul a dezvăluit că nu traversează cele mai plăcute momente în capitala Spaniei.

Morata: „Ar putea fi ultimul an pentru mine la naționala Spaniei”

Într-un interviu pentru eldesmarque.com, Alvaro Morata dezvăluie că nu garantează că va juca și sezonul următor la Atletico Madrid: „Nu este nimic sigur în fotbal”, a spus fotbalistul care a precizat că acest Campionat European ar putea fi ultimul turneul final din cariera sa.

Alvaro Morata a postat pe instagram acum câteva zile un mesaj în care dădea de înțeles că va continua sub comanda lui Diego Simeone și din vară. Sau cel puțin așa a părut.

Însă, în ultimul interviu, vârful de atac nu a exclus posibilitatea de a se transfera după EURO 2024. Mai mult, a mărturisit că traversează momente complicate în Spania.

„Sunt momente complicate în Spania pentru mine. Mi-au ajuns până la nas spusele că mă victimizez sau că mă plâng. Dar vreau doar să termin asta în cel mai bun mod posibil și să mă bucur, pentru că poate fi chiar ultimul meu turneu final cu echipă”, a declarat atacantul.

Alvaro Morata e dorit de AC Milan

Alvaro Morata este candidatul perfect pentru înlocuirea lui Olivier Giroud la AC Milan. Atacantul spaniol ar putea fi următorul “număr 9” de pe San Siro din această vară. Doar că nu este singur pe lista de achiziții. Presa italiană susține că și Romelu Lukaku este în „radarul” lui Paulo Fonseca, noul antrenor.

Potrivit Gazetta dello Sport, Morata are un avans față de belgian. Succesul negocierilor depinde numai de disponibilitatea lui Morata, acesta nefiind încă sigur dacă vrea să continue la Atletico sau să îmbrățișeze o nouă provocare.

„Să stau la Madrid este dorința mea din adâncul inimii, dar sunt deseori momente în care nu mă regăsesc în Spania. Depinde mult de cum o să meargă lucrurile de acum încolo”, a mai spus Morata.

Clauza de reziliere a lui Morata este fix pe placul milanezilor. 13 milioane de euro costă aducerea căpitanului naționalei Spaniei, iar salariul pe care fotbalistul îl are la Atletico Madrid (6 milioane de euro) se încadrează în baremul lui AC Milan.

Please follow and like us:
Pin Share